Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A szuz horoszkop oroszlan...

A szuz horoszkop oroszlan aszcendenssel jo?

Figyelt kérdés

Nem sok szuz horoszkopu embert ismerek es akiket ismerek azoknak eleg szerencsetlenul alakul az eletuk.

Azert erdekel mert a kislanyom szuz, oroszlan aszcendenssel.

2012. jún. 1. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden jó, mert nem ez határozza meg. De ha negatívan, félelemmel viszonyulsz valamihez, akkor már tudat alatt gerjeszteni fogod a feszültséget.
2012. jún. 1. 11:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Küldd el apácának.
2012. jún. 1. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A kislányod életét jelenleg TE alakítod, és a jövőjét pedig ő fogja, nem a "sorson" múlik, milyen élete lesz, hanem rajta. Meg rajtad, aki neveli, aki jelenleg tudást, később pedig értékeket, szemléletmódot stb. ad neki.

Ha te magad is a horoszkópra esküszöl, szegénynek tényleg pocsék élete lehet..., mert hiába várja majd a sült galambot a "sorstól".

Ha most azt írom, hogy nem jó, akkor visszatuszkolod a hasadba, hogy megszülhesd egy másik időpontban?

2012. jún. 1. 13:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Mivel a horoszkópnak semmi köze a valósághoz, ezt gyorsan felejtsd el. Senki nem gondolhatja komolyan (bár sajnos elég sok embert megvezetnek), hogy születéskori csillagjegy alakít egy egész életet, amikor az embert egy csomó közvetlen kölcsönhatás éri élete során: élmények, munka, barátok, család, öröm, bánat, tapasztalat, nevelés... Értelemszerűen ezek számítanak, nem az aszcendens és egyéb idiotizmus.
2012. jún. 5. 10:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem van ismerosom oroszlan aszcendenssel, bar hallottam errol a parositasrol durva dolgot.De ilyen marhasagokkal nem tomnem a fejed.Egyebkent akit ismerek egy kisse manipulativ szemely; bar ez nem minden esetben negativ adottsag, neha jol jon.Segitokesz, intelligens fejlett humorerzekkel, kicsit elvont es konnyen bekattan.De inkabb csak a szaja jar , igazandibol nem agressziv...:)))
2012. jún. 16. 22:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Jah elozo vagyok szuz az en horoszkopom is , ezenkivul rengeteg ismerosom is van szuz horoszkoppal, a legtobb nem hogy nem szrencsetlen , de igencsak sikeres ember! Szoval ez marhasag h a horoszkopjatol fog fuggeni a szerencseje, inkabb asj neki megfelelo nevelest es kello odafigyelest.Hidd el az tobbet nyom a latba.A horoszkop max csak tampontokat ad HAT, de ennel tobbet nem kell belevetiteni.
2012. jún. 16. 22:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen én sem hiszek annyira a horoszkópban, de csak két ember van az ismeretségi körömben aki szűz horoszkópú, és hát valahogy rossz döntéseket hoznak mindig az életben. Külön köszönöm az utolsó válaszolónak, hogy leírta Ő is szűz horoszkópú, és sikeres. Szóval én sem hiszek nagyon a horoszkópba, de kíváncsi voltam mások véleményére, akik ebbe a jegybe esnek, esetleg van az ismeretségi körükben szűz, oroszlán aszcendenssel.
2012. jún. 17. 03:47
 8/8 anonim ***** válasza:

jujj, az nagyon komoly! rettentő erős személyiségű lesz, a szűz bivalyerős és kitartó hátvéd, az ori bátor, jó kiállású és erős csatár.

így elsőre azt mondhatom, kislányod egyszer még nagy ember lesz, vezértípus, aktív, alkotó és irányító.

próbáld ezeket a hajlamait segíteni és kamatoztatni. ő bizonyára nagyon erős, tettrekész és önálló jellem! fontos, h olyan közegbe kerüljön, ahol pozitív tapasztalatokat szerez, és építheti vele önbizalmát.

ha nem sikerül érvényre juttatnia vágyát, akkor lehet megtört, elégedetlen, nehéz sorsú és természetű ember.

2012. jún. 17. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!