Ha a lány csillagjegye skorpió, és a fiúé oroszlán akkor összeillőek?
Egyáltalán nem biztos, hogy csak a jól bejáratott, lerágott csont halak, rák, bika trió illik a skorpióhoz. Én pl. a bikákkal képtelen vagyok azonosulni a komótos, takarékláng-üzemmódjuk miatt, ill. a halak túl mimóza nekem - akikkel eddig találkoztam legalábbis. Viszont nagyon sok oroszlán pasast ismerek, akikkel meglehetősen egy húron pendülünk. Eddig párkapcsolataim csak ikrekkel vagy vízöntőkkel létesültek.
Ha már hiszünk az asztrológiában, legalább nézzünk utána, hogy vajon mi befolyásolja még a személyiséget a "napjegyen" kívül. (Bár szerintem a neveltetésben meg a genetikában jóval hitelesebb választ találnál erre)
Szerintem ez a horoszkóp-dolog hülyeség.
Ez alapján ne dönts! Lehet hogy a horoszköp szerint találtok, de lehet, hogy az életben nem, és ez meglehet fordítva is.
Szerintem belsőleg kell összeillenetek, és nem csillagjegyileg!
Hát figyelj. Én is skorpió vagyok, és pl. bikát ajánlanak orrba-szájba. Volt is ilyen barátom, 2 évig együtt voltunk, de az életemet eluntam mellette...
Oroszlánnal viszont tényleg ne kezdj :D Szörnyű egy kapcsolat tud kijönni belőle...
Nekem eddig a nyilas jött be a leginkább ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!