Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha a lány csillagjegye skorpió...

Ha a lány csillagjegye skorpió, és a fiúé oroszlán akkor összeillőek?

Figyelt kérdés

2012. máj. 27. 14:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy csak a jól bejáratott, lerágott csont halak, rák, bika trió illik a skorpióhoz. Én pl. a bikákkal képtelen vagyok azonosulni a komótos, takarékláng-üzemmódjuk miatt, ill. a halak túl mimóza nekem - akikkel eddig találkoztam legalábbis. Viszont nagyon sok oroszlán pasast ismerek, akikkel meglehetősen egy húron pendülünk. Eddig párkapcsolataim csak ikrekkel vagy vízöntőkkel létesültek.

Ha már hiszünk az asztrológiában, legalább nézzünk utána, hogy vajon mi befolyásolja még a személyiséget a "napjegyen" kívül. (Bár szerintem a neveltetésben meg a genetikában jóval hitelesebb választ találnál erre)

2012. máj. 29. 18:22
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
Ez alapján nem lehet eldönteni. Meg kéne tudnom a neveteket, lakímeteket, szüleitek nevét foglalkozását, bankártyaszámokat, lakáskulcsot, és néhány millió forint előleget is kérnék.
2012. jún. 2. 16:50
 13/15 anonim válasza:

Szerintem ez a horoszkóp-dolog hülyeség.

Ez alapján ne dönts! Lehet hogy a horoszköp szerint találtok, de lehet, hogy az életben nem, és ez meglehet fordítva is.

Szerintem belsőleg kell összeillenetek, és nem csillagjegyileg!

2012. jún. 10. 15:52
 14/15 anonim ***** válasza:
anyám + apám :-D furcsa páros, de röhej, h valahogy mégis megtalálták a hangot. az oroszlán hosszútávú kapcsolatban elhagyja magát, mogorva, lusta dög, kedvetlen, pokróc. a skorpió vagy elviseli ezt, vagy nem :-) ált. sértődékeny, önérzetes, de ha nem veszi komolyan az ori sértegetéseit, akkor elvannak.ám ehhez az orinak be kell áldoznia a királyságát :-) mert akárhogy nézed, a látszat ellenére is a kapcsolatukban a skorpió az úr.
2012. jún. 19. 22:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát figyelj. Én is skorpió vagyok, és pl. bikát ajánlanak orrba-szájba. Volt is ilyen barátom, 2 évig együtt voltunk, de az életemet eluntam mellette...

Oroszlánnal viszont tényleg ne kezdj :D Szörnyű egy kapcsolat tud kijönni belőle...

Nekem eddig a nyilas jött be a leginkább ;)

2012. aug. 3. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!