Lehet ilyen egy szűz jegyű férfi?
Én szűz jegyben születtem és olyan lusta vagyok mint egy pocok. A horoszkópjaidat nyugodtan dobd ki mind.
Ha mégis ezek alapján élnéd az életed akkor meg szeretném kérdezni: vörös vagy?
red4me: nem a horoszkóp alapján élek, sőt az embereket sem ez alapján ítélem meg, ez nem központi kérdés nálam. Egyszerűen csak észrevettem, hogy vannak bizonyos tulajdonságok, amik igazak egy-egy csillagjegyben születettekre. És mivel ismerek több olyan szűzt, aki megfelel a fenti jellemzésnek, de ez a figura kilóg a sorból, kíváncsi voltam, mások véleményére. Csupán ennyi :)
Nem vagyok vörös, úgyhogy biztosan nem jönnék be 4you :)
Ez az egész horoszkóp duma egy mese...
Szerintem hülyeség, és sose hittem benne, pusztán azért néztem utána, hogy ne haljak meg hülyén.
Már maguk az általános jellemzők sem passzolnak rám, pl: Szűz vagyok, és azt mondják ránk, hogy át akarjuk formálni a párunk saját igényeinkre. Fenét, sőt számomra az a szép ha a párom egyedi és elfogadom olyannak amilyen.
Párosítások: szűz - bak: kiváló, szűz - ikrek: katasztrófális. Fenét... Bak feleségem van, de azt hiszem ha együtt maradunk mindenttőnk élete tönkre megy. Volt ikrek párom, kiváló kapcsolat volt, és bár azt mondják az ikrek labilis, én a megfontoltak titulált szűz szúrtam el...
Na ennyit a csillagjegyekről...
Szerintem nem 12 karakter és kapcsolati lehetőség létezik, mindenki má és más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!