Ikrek nőhöz milyen férfi illik leginkább? Bak, Bika, Szűz, vagy Nyilas?
hú, egyik sem :-S de talán a Bika a leginkább, utána a Nyilas, a Bak meg a Szűz, ilyen sorrendben.
Ikrek nőhöz Mérleg férfi, vagy Vízöntő férfi, esetleg Oroszlán, Kos illik.
előző vagyok, most olvastam el az első oldalt :-)
én is remélem, h sikerül. Nyilas fiúk tüzesek, elszántak, kitartóak, de megnyilvánulásban szinte ellentétesek az Ikrekkel. az Ikrek könnyedén "szerepel", imádja a társaságot, a figyelmet, a sok embert, nagy hangulatot, a Nyilasnak mindez nehéz, tömegben visszahúzódó, hallgatag, nehezen oldódik, olykor görcsös (ezért néha elég hülyén tud társaságban viselkedni, ezt el kell nézni neki). szóval ha bulizni jártok majd együtt, figyelj rá, ne dobd be a "mély vízbe", pl. hogy magára hagyod ismeretlenek között.
a Nyilassal jókat lehet filozofálni, intellektuálisan okoskodni, vitázni. de arra vigyázz, h nem szeret alulmaradni a vitában, soha!, így ne várd, h abbahagyja v igazat ad neked, lehet, h engedned kell a marha nagy önérzetének e téren. főleg ha férfi, ő mindig okosabb akar lenni, szerencsére csak elméleti dolgokban. a gyakorlati dolgokat sztem rád bízza majd, ami neked is tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!