Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek nőhöz, milyen partner...

Ikrek nőhöz, milyen partner illik?

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 20:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
szerintem függ ezektől is kicsit
2012. márc. 21. 21:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet hogy szerinted függ, de a valóság az, hogy nem. Tökre nem függ ezektől.
2012. márc. 21. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:
12#! A vaknak hiába mondod, h virrad! :D
2012. márc. 22. 16:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Vegyük végig sorjában:

Legkevésbé a föld jegyek illenek hozzá, a bak,a bika földhözragadtsága unalmas az ikreknek, az aprólékos szűz még jól ki is készíti a rendmániájával, ezek a jegyek abszolút rossz választások...

A vízjegyek érdekesebbek,elmélyítik és lenyűgözik az ikreket,izgatják is különösen a skorpió...a rák és a halak kevésbé...de a túlzott ragaszkodásukkal,túlzott érzelmességükkel előbb utóbb elriasztják az ikreket...nem érdemes belevágni ezekbe sem...

Nagy átlagban a hasonlóan levegős mérleg és vízöntő ,akikkel jól kijön,velük várakozáson felüli kapcsolatuk lehet...ezekkel a jegyekkel érdemes kapcsolatot kialakítani,jól működik...

Viszont a tűzjegyek a legérdekesebbek ... a tűz ugyanis élteti a levegőt...de vigyázni kell ,mert el is emésztheti...az oroszlánnal egy darabig jól kijöhet,de a tűz hamar alább hagy és kölcsönösen elriasztják egymást...a kossal már jobban kijöhet,bár egyesek szerint az a stílus még az ikreknek is túl durva...

Mindent egybevetve egy ikrek hölgy valódi álmait vágyait a naptár szerint vele szemben álló NYILAS férfi tudja leginkább kielégíteni...ez a legideálisabb kapcsolat számára,a nyilas mindent meg tud neki adni amire csak vágyik,köztük kialakulhat hosszútávú szabadságra szerelemre és szeretetre épülő kapcsolat...itt a tűz sosem emészti el a levegőt...ugyanis az ikreknek folyton új dolgokra van szüksége, a nyilas pedig sokoldalú partner,soha nem lehet megunni...

Tehát leginkább a nyilas való hozzád...de vigyáznod kell,mert a nyilas érzelmesebb,így elriadhat ha túlságosan hideg vagy vele...

2012. márc. 26. 11:41
 15/16 anonim válasza:
az én csillagjegyem is ikrek, amit én nem ajánlok : vizöntő, halak, nyilas. Nekem 9 éve egy bak csillagjegyű a párom, és imádom, ráadásul ő is elvisel engem! :) Az ikrek nem kétszinűek, csak kicsit nehéz természetűek, vagyis inkább "fárasztóak"... :)
2012. ápr. 1. 17:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Az ikrek kissé furcsa, de szerintem nem kétszínű, vannak pici flúgjai de aranyos is tud lenni. És olyan édes volt :D Én szűz vagyok, azt mondják szűz-ikrek nem jó. Volt egy ikrek baráátnőm, és szuper volt - én töketlenkedtem el a kapcsolatot.

Szerintem nem a csillagjegy számít hanem az adott személy.

2012. jún. 6. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!