Ikrek nőhöz, milyen partner illik?
Vegyük végig sorjában:
Legkevésbé a föld jegyek illenek hozzá, a bak,a bika földhözragadtsága unalmas az ikreknek, az aprólékos szűz még jól ki is készíti a rendmániájával, ezek a jegyek abszolút rossz választások...
A vízjegyek érdekesebbek,elmélyítik és lenyűgözik az ikreket,izgatják is különösen a skorpió...a rák és a halak kevésbé...de a túlzott ragaszkodásukkal,túlzott érzelmességükkel előbb utóbb elriasztják az ikreket...nem érdemes belevágni ezekbe sem...
Nagy átlagban a hasonlóan levegős mérleg és vízöntő ,akikkel jól kijön,velük várakozáson felüli kapcsolatuk lehet...ezekkel a jegyekkel érdemes kapcsolatot kialakítani,jól működik...
Viszont a tűzjegyek a legérdekesebbek ... a tűz ugyanis élteti a levegőt...de vigyázni kell ,mert el is emésztheti...az oroszlánnal egy darabig jól kijöhet,de a tűz hamar alább hagy és kölcsönösen elriasztják egymást...a kossal már jobban kijöhet,bár egyesek szerint az a stílus még az ikreknek is túl durva...
Mindent egybevetve egy ikrek hölgy valódi álmait vágyait a naptár szerint vele szemben álló NYILAS férfi tudja leginkább kielégíteni...ez a legideálisabb kapcsolat számára,a nyilas mindent meg tud neki adni amire csak vágyik,köztük kialakulhat hosszútávú szabadságra szerelemre és szeretetre épülő kapcsolat...itt a tűz sosem emészti el a levegőt...ugyanis az ikreknek folyton új dolgokra van szüksége, a nyilas pedig sokoldalú partner,soha nem lehet megunni...
Tehát leginkább a nyilas való hozzád...de vigyáznod kell,mert a nyilas érzelmesebb,így elriadhat ha túlságosan hideg vagy vele...
Az ikrek kissé furcsa, de szerintem nem kétszínű, vannak pici flúgjai de aranyos is tud lenni. És olyan édes volt :D Én szűz vagyok, azt mondják szűz-ikrek nem jó. Volt egy ikrek baráátnőm, és szuper volt - én töketlenkedtem el a kapcsolatot.
Szerintem nem a csillagjegy számít hanem az adott személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!