Skorpió csillagjegyű pasit mivel lehet elcsábítani, ha a nő is Skorpió?
szia!
én is hasonló cipőben járok! én is skorpió vagyok és a kiszemeltem is az. 3 nap van köztünk csak, ugyanabban a kórházban születtünk-mint később kiderült. és most estek le a dolgok, hogy mit miért tett és mi vonzott hozzá annyira mindig is... hát épp ez az. a jegy! tisztelem és felnézek rá,mert rendkívüli férfi! tiszteld, becsüld te is őt! de ne átlátszóan, tudod, úgyis rájön:) és légy igaz barátja. ne csalódjon soha. ez fontos!
Nő skorpió vagyok,skorpió férjjel :)
Mivel lehet elcsábítani?Csak add önmagad(egy sk. nő úgyis mindig feltűnő,nem szürke kisegér), kicsit húzd az agyát,ne add be neki a derekadat minden óhajára. Használj nagyon jó illatú parfümöt,ebben egyezik általában az ízlés férfi és női szemszögből is. A sk. férfinak ha úgy tűnik hogy "elérhetetlen" számára a nő-pl. van barátja,nah ez neki extra kihívás,és még jobban szeretné a "trófeát".
Vigyázni kell a férfival mert szeret "tapogatózni",vagyis felmérni a nőt. Kíváncsi természet,de nem kérdez rá egyből ami érdekli,inkább körbe járja a témát. Nem kell minden szavát komolyan venni,sőt...
Érdekel még valami? :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!