Született vadász, a Kos energiája, hirtelensége és ereje egyesül a Skorpió ravaszságával, hatalmi játszmáival, és folyamatos tesztelgetéseivel... ez jellemzi munka, kapcsolati téren is. Vadászik, a prédára les, de igazából csak azt tiszteli, aki méltó ellenfél. A gyengéket feltehetőleg nem bántja, egyik sem egy könyörtelen jegy, csak játékos (néha elég durván ugyan), a gyengék egyszerűen nem érdeklik.
Nem olyan kíméletlen, mint egy Bak, és ezt a az egészet inkább a harc öröméért csinálja, mint magáért az eredményért. Párkapcsolati szinten valószínűleg inkább Skorpiós, munkában inkább Kosos (bár lehet fordítva, de egy ilyen párosításnál ez a gyakoribb).
Többhöz azért ez a két infó kevés :(
Hát :D. én kos vagyok... magamból kiindulva makacs, önfejű bátor, minden be belevágsz ritkán fejezed be. Nekem a holdjegyem skorpió. Hát... az a holdjegy csak akkor tűnik elő belőlem,mikor társaságban vagyok és szabályosan érzem ki mit gondol rólam.... :). Szóval, lehet nem tűnt fel de ha tényleg skorpió az aszcendensed vannak jó megérzéseid, mintha olvasnál mások gondolataiba. :P.
Amúgy a skorpió miatt lehetsz érzékeny, sértődékeny amit a kos jobban erősít. De ha jól tudom a skorpiónak és a kos-nak is van humora :). A skorpió miatt lehetsz jó beszélgető partner... de kicsit próbáld meg fékezni magad ha felidegesítek mert könnyen vissza bosszulhatod az 1000%-kát.... [tudom magamról csak inkább lenyugszok olyankor]. Amúgy pont ezért tartják szerintem a skorpió jegyet negatívnak... de lényeg az, hogy ezeknek a sok rossz dolgoknak próbálj az ellentéte lenni. Ne vegyél fel semmit se magadra, söpörjél le mindent akármit mondtak rád és nem lesz baj :D.
[persze ez csak az én véleményem xdd]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!