Iker nő-Bak férfi szerintetek?
Kedves Kérdező!
Én Bak férfi vagyok és Ikrek nő volt jó ideig a párom. Minden volt a kapcsolat, csak nem kiegyensúlyozott. Heves érzelmi viharok jellemezték és szenvedélyesség egyaránt. Ambivalens volt. Nagyon szerettük egymást, de hosszú távon nem működhetetett. Az ikrek túlságosan szeleburdi egy bakhoz. Alapvetően hasonló felfogásaik is vannak, de sokkal több volt a különbség nálunk is. Mindenesetre a szex terén az ikrek mesés nő...:D
Szerintem halálra ítélt kapcsolat.
A bak férfivel nem volna még gond, de a kapcsolatra éretlen iker nővel igen, aki még mindig az asztrológiára alapozva próbál párt találni.
Az ikrek felszínes, kötetlen, ide-oda ugrál, pörgős életstílus, nyitott, meggondolatlan néha.
A bak makacs, határozott, materialista, elég kemény felfogású, megfontolt, racionális és konzervatív.
Szerinted?
Nagyon nem a legjobb párosítás, de ha máshol passzolnak, még lehet belőle valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!