Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogy kell meghódítani egy...

Hogy kell meghódítani egy Nyilas férfit? Egyáltalán meg lehet hódítani?

Figyelt kérdés

Mielőtt még valami másra gondolnátok,csak a horoszkóp szerinti nyilasra gondolok!

Van egy ilyen fiú,akibe belé szerettem,és rajta is azt látom,hogy érez irántam valamit,szemezget velem,puszit is szokott adni,szóval kedvel:),de azt nem tudom elérni,hogy párkapcsolatot létesítsek vele, hogy lehet meghódítani egy nyilas férfit? Bizonyos helyeken azt hallottam,hogy könnyen el lehet csábítani,de azt nagyon nehéz elérni,hogy elköteleződjön? Valaki tipp? Hogy lehet belőle párkapcsolat? Esetleg tapasztalat?

Aki nem hisz benne,vagy nem érdekli a horoszkóp,kíméljen! köszönöm!

L/20

2012. jan. 30. 14:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

Ha ennyire kell gondolkodnod, hogy hogy csináld, az nem jó. Ahhoz vezet, hogy nem önmagadat adod. Tipikus skorpiói ravaszság, ami sok jóra nem vezet, egyszer úgyis lelepleződsz.

Mi lenne, ha egyszerűen hagynád, hogy beléd szeressen, és ne egy eljátszott szerepbe?

2012. febr. 4. 21:27
 12/18 anonim válasza:

01-30 15:16

Nem kellett volna kiemelned a kerdest, o tisztan leirta a valaszt...

Egy 20 eves nyilas ferfi:P

2012. ápr. 23. 19:05
 13/18 Gloria92 válasza:
a Nyilas nem köteleződik el :(
2012. máj. 14. 22:33
 14/18 Gloria92 válasza:
0%
a mennyiségre hajt, nem a minőségre.. :D
2012. máj. 14. 22:34
 15/18 anonim válasza:

Gloria92

TE nagyon nagy marhasagokat beszelsz!

2012. máj. 14. 23:00
 16/18 anonim válasza:

Szia!

Hasonló cipőben járunk én is skorpió Ő nyilas ... valószínűleg korosabbak is vagyunk mint te....mégis nagyon nehéz.

De ugye ,nem adjuk fel??? :)

2012. máj. 15. 10:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Remélem sikerült már meghódítanod a nyilas férfit. :)

Nem nehéz egyébként célozgass neki kicsit arra, hogy jó pasi és sugározz magadból rengeteg erotikát. :D

Egy mosoly, egy csillogó szem tökéletesen megteszi a lábaid előtt fog heverni tőle, mint egy kiskutya lógó nyelvvel.

Csak egyvalamit ne felejts el! A nyilas férfit könnyű meghódítani, de annál nehezebb megtartani.

Amit soha ne tegyél!

Ne nyaggasd, hogy szeressen, a maga módján rendkívüli módon fog szeretni, ha nem mászol az agyára és nem "zaklatod" a hülye agyalágyult dolgaiddal.

A nyilas soha nem azt választja párjául, akibe halálosan szerelmes, mert tudja, hogy el fog múlni a szerelem és az neki sokkal jobban fog fájni és ettől menekül. Azt választja, aki "ŐT" akarja, azaz nyugodtan vesd rá magad, nyugodtan kezdeményezz nála, mert csak azt fogadja el társául, aki képes odaadó szerető és partner lenni. Ha sikerül, csak annyi dolgod van, hogy legyél készen bármikor a szexre és bizony bevállalósnak kell lenned, mert szereti az extrém helyzeteket és tűz jegyéből adódóan bármikor rá törhet a szexuális vágy, akkor és ott, amikor csak kedve támad. :D

Még valami!

Nagyon emberbarát és tiszteli mások érzéseit és gondolatait, ezért nem viseli el amikor másokat sértegetnek, mert arra gondol, hogy őt is ugyanígy sértegetheted amikor már elmúlik a szerelem. Ha meg akarod hódítani, soha ne firtasd, hogy miért nézett rá egy lányra éppen, vagy, ne sértegesd azt a lányt akit kedvelhet, mert szeretni téged fog, de ki nem állhatja, a negatív indulatokat. Pozitív és optimista, ezért neked is annak kell lenned. Nagyjából ennyi.

2012. dec. 15. 23:03
 18/18 anonim válasza:

Tudnátok nekem is segíteni?

Én is ismerkedtem egy fiúval (osztálytárs volt)

volt előtte egy hosszú kapcsolata...

Sajnos a talink elhúzódott és nem került rá sor :( így már nem érdeklődik, és szerintem még nem volt teljes túl a másikon

irtam neki hogy szeretem de nem hitt nekem

hogyan tudnám felkelteni újra az érdeklődését?

2013. ápr. 24. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!