Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A horoszkópot meg lehet...

A horoszkópot meg lehet változtatni?

Figyelt kérdés

tudom, hogy hülyeség, de mégis erre kíváncsi vagyok.

Asztrológusok vagy valaki tud ilyesmiről,halott róla ?

2012. jan. 26. 16:48
1 2
 11/13 Five Star ***** válasza:

Kedves 01-27 12:43!

Ha a Mars és a Jupiter is a 12-es házban állnak, az egy teljesen más dolog (pláne, ha még konstellációban is állnak, azaz kevesebb, mint 5 fok az eltérés a kettő között), az azt jelzi, hogy az illető alkotni igazán magányban, egyedül tud, művészeti érzék, többnyire álnéven alkot, vagy az alkotásait nem mutatja meg senkinek. Visszahúzódó fajta, van benne egy belső feszültség, sokszor nem tudja képviselni saját érdekeit. Spirituális gazdagság jellemzi, szívesen mélyül el vallással, ezotériával, lelki ügyekkel kapcsolatos dolgokban. Mély hit, jó megérzések, empátia, segítőkészség jellemzi.

Igazából egy ilyen helyzetben nincs mit feloldani, mivel ekkor nem áll oppozícióban a két bolygó. Ezt a konstellációt kell tudni kihasználni.

Kedves 18:26!

Persze, ezeket ki lehet számolni, nem nagy kunszt, vannak erre a neten nagyon jó programok, meg könyvek. Igazából 1 nap alatt megtanulható. Ami nehezebb dolog, és évek kellenek hozzá: megtanulni ezt a rajzot értelmezni. Mert nincs ilyen egységes kulcs, hogy na a Bakban 5-ös házban a Vénusz kvadráttal a Merkúrtól mit jelent. Az egészet össze kell vetni, ami rengeteg faktor, és annak tükrében értelmezni.

2012. jan. 30. 20:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Előző: Ebből ugyan nem sokat értettem , de ha konkrét programot mondanál vagy valami akkor azt megköszönném :D Meg ha írnék neked pl egy születési dátumot, percre pontosan meg hogy hol születtem akkor abból le tudnál venni valamit? Persze nem kell fáradoznod vele mert gondolom nem érsz rá de ha van kedved és időd ilyen alap dolgokat ki tudnál "számolni" akkor írhatsz privátot :)
2012. jan. 30. 23:41
 13/13 Five Star ***** válasza:

Konkrét program: Astrolog 5.40. Csak mondom, ezzel önmagában nem sokra mész, mert ez majd kidob neked egy ilyet:

[link]

Aztán hogy innen hogy értelmezed, az már rajtad áll... igazából ez a nehéz része, az értelmezés, nem a felrajzolás.

Hát ilyen komplett 15 oldalas elemzésre most nincs időm, de ha mondasz születési adatokat megnézem aztán pár dolgot elmondhatok gyorsban :D

2012. jan. 31. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!