Mi a horoszkópod? Melyik jegy tetszik a legjobban és melyik lennél leginkább?
Hali:)
Vízöntő vagyok, az tetszik a legjobban és csak az szeretnék lenni. Az külön izgalmas, hogy az igazi vízöntők pillanatok alatt felismerik egymást:)
Kos vagyok és nagyon szeretem :D
Ha választani kellene, akkor én is maradnék a tűz jegyeknél..mondjuk oroszlán.
Én skorpió vagyok és nem szeretem egyáltalán...ettől bármi más jobb lenne.Sajnos én egy az egybe olyan vagyok ahogy a horoszkópom leír.Az egyik válaszoló írta,hogy szeretne skorpió lenni,hogy megértse az ellentéteket...jelzem neki nem értené meg soha...Legtöbbször én sem értem magam mit miért csinálok.És ez a kettősség pedig szörnyű,hogy egyik pillanatba a legboldogabb ember vagyok másik pillanatban meg élni sincs kedvem...
Hát tényleg ásd el magad...
Bika vagyok. Ez nem szeretem-nem szeretem kérdés, ez van. Ebből kell kihozni a legjobbakat. Szeretem hogy kitartó vagyok, és a makacsságot is pozitívként értékelem. Azt is szeretem hogy ha valamire ráveszem magam, akkor azt mindenáron elérem.
Negatívum hogy könnyen begorombulok és nehezen döntök, nehezen változtatok.
Szívesen kipróbálnám milyen oroszlánnak lenni, irigylem azt, ahogyan élvezik az életet.
És mivel rengeteg konfliktusom van a skorpiókkal, egyszer belebújnék egy skorpió bőrébe is, hogy rájöjjek mi a f*sz bajuk van velem/a világgal..stb. És miért nem lehet békét hagyni másoknak. Hátha rájönnék miért kell egész nap csinálni a fesztivált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!