Kos férfi és nyilas nő párosításról mit gondoltok?
Veszekedés lehetséges,mivel mindkettő Tűz jegy,de a harag hamar elszállhat.Jól kijönnek egymással,szenvedélyes kapcsolat lehetséges.
Amúgy harmonet.hu párhoroszkópját nézd meg,ha még nem olvastad.
Engedjétek meg, hogy a már leírt véleményem belinkeljem ide: [link]
A párkapcsolati horoszkópokkal kapcsolatban pedig annyit szeretnék hozzátenni, hogy csakis rajtatok múlik, hogyan viselkedtek egymással. Sem bolygók, sem csillagok nincsenek hatással a kapcsolatotokra, higgyétek el nekem.
21F
Nyilas vagyok. Volt egy kos felettesem. Nagyon jól kijöttünk. Ha nem is egyeztek pontosan a módszereink, nagyon sokszor jutott ugyanaz a megoldás eszünkbe, ami mindkettőnket megerősített, hogy akkor tisztázva a cél..
Munkatársként nem veszekedtünk, nem is volt rá ok.
Meghallagatta a véleményemet és figyelembe vette, dícsért is, ha jó tippet adtam neki, tehát tényleg jól kijövős ember.
De ő volt a vezető, és automatikusan elfogadtam az utasításait, ha másként csináltam volna valamit szóltam (amit ugye figyelembe is vett), de nem mindig szóltam, mert úgy gondoltam tapasztaltabb. De sokszor bántam, (vagyis a cég bánta), hogy nem szóltam közbe 1-2 dologba. Ugyanis utólag megfigyelhető volt a "fejjel megy a falnak" tulajdonsága, vagyis elhamarkodottan tett meg lépéseket. Pedig ha szóltam volna előtte, meghallgatott volna, és mint máskor, valószínű igazat adott volna nekem. Csak ugye nem akartam okoskodni annyit.
Na most ez párkapcsolatban milyen lehet? Gondolom hogyha mindketten kellő ésszel és megértéssel rendelkeztek, akkor ilyen mellérendelt viszonyban bármi jót ki lehet hozni. Te ne legyél annyira makacs, hanem hagyd érvényesülni, mint én a főnökömet, ő meg hallgasson meg téged, ne érezze vesztesnek magát, ha neked van igaza, és akkor ha nincs versengés, akkor sokra vihetitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!