Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Horoszkopót szeretnék csinálta...

Horoszkopót szeretnék csináltatni. Tudtok ajánlani KOMOLY asztrológust? Bárhová elmegyek az országban.

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 13:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

09:11 meg emellett még újságoknak írkál, meg élő tanácsadás, telefonos, stb, és így szépen gondolom összecsöpög annyi, amiből meg lehet élni.

Bár nem szokásom más pénztárcájában turkálni, de egyébként nem hiszem h az asztrológusoknak luxuspalotája lenne limuzinnal...

2012. jan. 11. 10:02
 12/16 anonim ***** válasza:

"Kozma Szilárd kicsit el van borulva: " A mózesi tízparancsolat itt hibás, illetve hiányos!" kijelentések tömkelege...Ő valami ókeresztény történetújraértelmezést próbál előadni szaturnuszi energiákkal magyarázva - teljes katyvasz."

Mondjuk úgy, hogy Te ennyit értettél meg belőle. No comment.

2012. jan. 11. 10:43
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

Igen, írja a blikk és a cosmo színvonalas horoszkópjait is, de az alapszámolást még mindig nem értetted meg:

3 napi teljes munkaidőt (minimum 24 óra) kétlem, hogy beleöl 19.000 forintnyi megtérülésért.

Nyah mindegy... Ok, akkor hívjátok fel az emeltdíjas számát és kérdezzétek ki állásinterjú előtt őket, hogy mit mondanak a csillagok és szűz mária energiái hogy áramoljanak testetekben. vagy a Magyarság energiáit hogyan lehet legjobban hasznosítani. Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, de a kérdés az volt, hogy komoly asztrológus van-e. A válasz pedig az, hogy ezek nem azok.

2012. jan. 11. 13:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát akkor szerinted mégis ki a komoly asztrológus, ha nem Németh Ágnes?!
2012. jan. 11. 13:07
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, segítségetekkel sikerült kiválasztanom egyet. A "komoly"-at természetesen úgy értettem, hogy nem kókler. Az első válaszadó nem tudom, miért fáradt, mikor még azt sem tudja, hogy a horoszkópot nem a jövő kiolvasására használjuk. Azt szeretném tudni, hogy jól értelmezem-e a sorsfeladatomat, és az egyik ajánlott ember honlapja meggyőzőtt!
2012. jan. 12. 22:14
 16/16 Gy.Ágnes válasza:

Ha kíváncsi vagy arra, hogy miben lehetnél a legjobb, a legsikeresebb, miben tudnád a Benned lévő (általad már felfedezett és még felfedezetlen ) tehetségeket kibontakoztatni, hogy mik azok a betegségek, veszélyek, amelyekre jó odafigyelni az életedben, ha kíváncsi vagy a párkapcsolataidra, akkor feltétlenül menj el egy asztrológushoz!

Én nagyon szerencsésnek tartom Magam amiatt, hogy a sors Csík Teodórához sodort, mert általa nagyon hitelessé és egzakttá vált a szememben az asztrológia , amelynek a valós tényeket feltáró lehetőségeiben - valljuk be őszintén - sokan kételkednek,ahogy azt Én is tettem addig amig azokat meg nem tapasztaltam az elemzés során.

Teó olyan asztrológus, aki kb. 40 éve foglalkozik ezzel a területtel, és nagyon lelkiismeretes, szeretetével, empátiájával nagy tudásával és tapasztalatával a leghasznosabb életvezetési tanácsokkal lát el a horoszkópod alapján

.Elemzése nagyon részletes, 3-4 órán keresztül mesél sokrétűen a lehetőségeidről, és nem marad olyan kérdésed, amelyre ne kapnál választ!

Számomra a legkatartikusabb élmény az volt, hogy mindamellett, hogy megtudtam mire vagyok predesztinált ebben az életben, hiteles és aprólékos leírást kaptam a családtagjaim, a barátaim és a korábbi partnereim személyiségeiről.

Itt tűnt el az asztrológiában való kételkedésem utolsó cseppje, hiszen ha a horoszkópom ennyire valósághűen képes megmutatni a Velem kapcsolatban lévők tulajdonságait és az életemben betöltött szerepeiket, akkor az asztrológiának mindenképpen egy fantasztikus tudománynak kell lennie! Szóval feltétlenül ajánlom Teodórát

Az elérhetőségeit a honlapján ( [link] találod meg! Gy. Ágnes

2012. szept. 7. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!