Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán-szűz! Létezik olyan?

Oroszlán-szűz! Létezik olyan?

Figyelt kérdés
Lányom augusztus 23-án 20:45-kor született, az oroszlán jegy utolsó napján. Mivel 3 óra múlva már a szűz jegy az uralkodó, ez mennyiben meghatározó? Szerintem nem sok köze van hozzá, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, esetleg ha valaki kicsit jártasabb az asztrológiában. Köszönöm előre is!
2012. jan. 9. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:

hát a kis oroszlánok még mindig szüzek :D

1ébként április 20.án születtem ami ugye kos 21től bika ha annyira érdekel fél évente elolvasom a horoszkópom van amikor régebbit milyen újság akad a kezembe és ez is az is illik rám...de volt már h teljesen más jegy...életünk úgy zajlik ahogy mi alakítjuk

2012. jan. 9. 22:37
 2/8 anonim ***** válasza:

A Nap nem pont éjfélkor lép át egyik csillagképből a másikba, nem tudja az emberi időszámítást, hogy neki akkor illene átlépnie :) Megnéztem, és tavaly (2011-ben) augusztus 23-án már 12:09-kor átlépett a Szűz csillagképbe.

Ez azt jelenti, hogy aki 12:09 előtt született, az Oroszlán, de már erős Száz hatásokkal, aki 12:09 után, az tisztán Szűz (mivel minden jegy és ház kezdete a legerősebb pont).

2012. jan. 10. 00:10
 3/8 anonim ***** válasza:
persze, amíg az ivarérett hím oroszlán rá nem mászik a nőstényre
2012. jan. 10. 09:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez miért számít?
2012. jan. 10. 10:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, érdekelt hozzáértők véleménye. :) Egyébként tényleg nem sokat számít, csak van aki oroszlán-szűznek nevezi a lányom, és kíváncsi voltam, igaza van-e :D
2012. jan. 10. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:
unokatesóm is akkor született és nem tudja eldönteni melyik legyen xDDD
2012. jan. 10. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Semmiben nem befolyásol. Ennyi erővel majdnem Paprikajancsi.

Inkább nézd meg az aszcendensét, holdját, és ha van lehetőséged, a csillagállások térképét a születése napjáról.

2012. jan. 10. 19:09
 8/8 anonim válasza:
Oroszlán, szűz behatásokkal... igen, ezt így mondják. Teljes radix (horoszkóp egyik fajtája) fogja viszont csak kmegmondani, a teljes ember "milyenségét", azaz az ori és a szűz csak a nap állást, azaz a gondolkodását mutatja. Pl érzelmi hozzáállását, kommunikációját, egyéb képességeit nem.
2012. jan. 11. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!