Az Oroszlan ferfi bosszuallo?
Ismertek oroszlan ferfiakat? Milyen tapasztalataitok vannak vele? Milyenek mikor szakitanak?
Engem kicsinalt, pedig az o hibaja volt, de nem ismeri be !
Inkább kincskereső kisködmön, mint "jupiter energiáinak fókuszálása az álláskeresésnél", vagy
"A szűz jegyű nőkre az univerzumból érkező energiák hatása egy ikrek férfi számára", esetleg
"Miylen szakmát válasszon egy halak aszcendensű ember".
...És nincs okostelefonom, de képes vagyok az önrendelkezésre és különbséget tudok tenni hülyeség és érdekesség között. Minden másra ott a telejósda.
attól függ, hogy te milyen jegyben születtél, mivel az oroszlán tűz jegyben született nem mindegyik jegyhez kompatibilis,
mivel mással is megcsalt, lehet benned nem találta meg azt amit keresett...
vigyázz, hogyan szakitasz egy férfival, mivel a mostani világban bosszúvágyból képesek öli, ha egy nő csak úgy eldobja őket...az nem számit hogy ők mit tesznek...sajnos a mai kriminológia több szerelemféltésből elkövetett bünesetet tartalmaz...legyen mindenki körültekintő hogyan fejezi be a kapcsolatát !!!
hat mi nagyon durvan fejeztuk be! viz jegy vagyok, o meg tuz, ertheto!
ket ellentet, remelem megszabadulok tole!
Inkább az oroszlánnők bosszúállóak. Gőgösek, beképzeltek.
Az oroszlán férfiakról csak azt tudom, hogy eleinte nehéz velük szóba elegyedni, tehát nem tűnnek barátságosnak, nem sugároznak jó érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!