Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Csillagjegy: Nyilas

Nap: Nyilas

Merkúr: Nyilas

Plútó: Nyilas

Vénusz: Bak

Mars: Bak

Szaturnusz: Bak

Jupiter: Vízöntő

Uránusz: Vízöntő

Hold: Mérleg

Nem: Nő

2011. nov. 19. 19:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezek hogy jöttek ki? Csak azért kérdezem, mert két lehetőséget látok: betápláltad egy planetárium programba, amiből megnézted, hogy melyik bolygó melyik csillagképben áll, nos, ez teljesen rossz. A másik lehetőség, hogy megnézted egy asztrológiai programmal, ebben az esetben elfelejtetted a házakat, az AC-DC-MC-IC pontokat, stb., a nagyon fontos fényszögekről nem is beszélve. Szóval egy asztrológus sokkal többet tud kezdeni egy percre pontos születési idővel és egy születési hellyel, mint ezekkel itt.
2011. nov. 21. 14:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezek csak ilyen egyszerű kalkulátorok által született eredmények, a közeljövőben meglátogatok egy asztrológust. :) A kérdésem az lenne, hogy ha talán mégsem zagyvaságok itt ezek az eredmények, akkor miféle karakterrel rendelkezhet ez az egyén?
2011. nov. 21. 18:41
 13/15 anonim ***** válasza:

[link]

Látogass el erre az oldalra. Itt a tanácsadók szoktak kérdésekre válaszolni, szerintem szívesen segítenek, ahogy láthatod az oldalon is, én inkább a pontos születési dátumodat várossal és pontos idővel adnám meg, sok sikert!

2011. nov. 21. 19:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,sokat segítettél ezzel! Érdekes dolgot tapasztaltam nemrégiben, meg is osztottam ezt az asztrológiai tanácsadóval. Van-e valamiféle tapasztalatod a tanácsadókkal kapcsolatban?Válaszolnak,segítenek?
2011. nov. 21. 20:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen, én egyszer korábban kérdeztem és elég korrekt választ kaptam, persze többet meg teljesen részletbemenőt nyilván akkor írnak ha külön felkeresed őket. pénzért, mivel ez a megélhetésük :)

De ha megnézed az oldalon a többi kérdés/választ válaszolnak szépen, lehet várni kell mert nyilván ezt szabadidejükben csinálják, de előbb utóbb írnak szerintem.

2011. nov. 21. 20:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!