Milyenek a Rák férfiak? Mert tapasztalatom szerint nem olyan ragaszkodóak, és érzelmesek.
Én sem szeretlek titeket!
Szerintem ti pedig h.lye pi.sák vagytok, akik közönyt váltanak ki!
25F Rák!
A magazinokban található leírások, amikor a születési napod alapján azonosítod be magadat, kb. 30%-ban igazak rád vagy bárki másra... De ha már ezt kérdezted, a Rák napokon született férfiak érzékenyebbek, ergó sértődékenyebbek, sokszor fordul elő, hogy érzelmekből reagálnak valamire, nem igazán a racionalitás dönt náluk (tipikus mondatkezdés: "Én úgy érzem...")
Még fontos lehet, hogy vagy gyámolítanak valakit (apáskodnak), vagy gyámolításra szorulnak. Persze ez így eléggé elnagyolt. Csinálj egy on-line horoszkópot pontos születési hely és idő alapján! Biztos abban is találsz majd egymásnak ellentmondó infókat, de azért tisztább lesz a kép :))
Egyre nagyobb baromságok jönnek, kezd tényleg lejáratódni az aztrológia. Azért érdemes úgy kezdeni a mondatot, hogy én úgy érzem, mert jobb mintha azt mondanám, hogy: te meg...
Konfliktus jobban megoldható, mintha vádlóan beszélnél az érzelmeidről, mást minősítve. Ez a buta hisztis emberre jellemző, nem a rákokra!
De ha mégis igaz lenne a rákra, nem értem miért kínos ez. A lényeg, hogy a legrosszabb szerintetek a rák jegy. Ezek szerint nem lehet pozitívat mondani rájuk.
Az tutti ,hogy hangulat emberek vagyunk én rák vok és van fiú ismim is rák és ő is. Nme érzelmesek vagyunk,hanem érzékenyek..........
[link] Persze az asszcendens is sokat számít nameg a születési óra. Ha komolyan érdekel, keress fel egy jó asztrológust. vagy menjél karma iskolába vagy asztro suliba.
a #3 válaszolo irta jol, az általános jellemzések naggyából jók. meglepően sok tulajdonságomat jól leirja. én is rák vagyok csak fiu.
és igazából egy rák nő illene hozzám :D
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!