Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a Rák férfiak? Mert...

Milyenek a Rák férfiak? Mert tapasztalatom szerint nem olyan ragaszkodóak, és érzelmesek.

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 17:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Akkor mégis családcentrikus és nem ő hagyott el, hanem te őt! Fontos neki a család. Aztán lehet kritizálni egyebet, magadon kívül! Azért félnék tőled, ha én az esküvőm napján elvágnám a kezemet és te ezért nem szeretnél. Biztos agyilag te is rendben vagy?
2011. nov. 10. 18:30
 12/23 omjazmin válasza:
Nekem rák férjem volt.... múlt idő! közönyös, önző, sokoldalú, de lusta.
2011. nov. 11. 14:19
 13/23 A kérdező kommentje:
A legutolsó komival értek egyet!
2011. nov. 11. 19:30
 14/23 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés azért elég röhejes.... Én ettem egy almát tegnap, aminek rémes volt az íze és tiszta puha szétesös volt... akkor minden alma a világon ilyen rossz és az életben nem eszek többé.
2011. nov. 11. 20:19
 15/23 anonim ***** válasza:

Én sem szeretlek titeket!

Szerintem ti pedig h.lye pi.sák vagytok, akik közönyt váltanak ki!

25F Rák!

2011. nov. 11. 23:10
 16/23 omjazmin válasza:
Kedves utolsó kommentes! A közönyösség nem csak partner kapcsoltra értendő!
2011. nov. 12. 02:37
 17/23 anonim válasza:

A magazinokban található leírások, amikor a születési napod alapján azonosítod be magadat, kb. 30%-ban igazak rád vagy bárki másra... De ha már ezt kérdezted, a Rák napokon született férfiak érzékenyebbek, ergó sértődékenyebbek, sokszor fordul elő, hogy érzelmekből reagálnak valamire, nem igazán a racionalitás dönt náluk (tipikus mondatkezdés: "Én úgy érzem...")

Még fontos lehet, hogy vagy gyámolítanak valakit (apáskodnak), vagy gyámolításra szorulnak. Persze ez így eléggé elnagyolt. Csinálj egy on-line horoszkópot pontos születési hely és idő alapján! Biztos abban is találsz majd egymásnak ellentmondó infókat, de azért tisztább lesz a kép :))

2011. nov. 12. 10:16
 18/23 anonim ***** válasza:

Egyre nagyobb baromságok jönnek, kezd tényleg lejáratódni az aztrológia. Azért érdemes úgy kezdeni a mondatot, hogy én úgy érzem, mert jobb mintha azt mondanám, hogy: te meg...

Konfliktus jobban megoldható, mintha vádlóan beszélnél az érzelmeidről, mást minősítve. Ez a buta hisztis emberre jellemző, nem a rákokra!

De ha mégis igaz lenne a rákra, nem értem miért kínos ez. A lényeg, hogy a legrosszabb szerintetek a rák jegy. Ezek szerint nem lehet pozitívat mondani rájuk.

2011. nov. 12. 13:44
 19/23 Yingtáó válasza:

Az tutti ,hogy hangulat emberek vagyunk én rák vok és van fiú ismim is rák és ő is. Nme érzelmesek vagyunk,hanem érzékenyek..........

[link] Persze az asszcendens is sokat számít nameg a születési óra. Ha komolyan érdekel, keress fel egy jó asztrológust. vagy menjél karma iskolába vagy asztro suliba.

2011. nov. 15. 22:54
 20/23 anonim ***** válasza:

a #3 válaszolo irta jol, az általános jellemzések naggyából jók. meglepően sok tulajdonságomat jól leirja. én is rák vagyok csak fiu.

és igazából egy rák nő illene hozzám :D

22/f

2011. nov. 16. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!