Hogyan bátorítsam? Van rá mód?
17eves lány vagyok, a horoszkópom Bika, és az egyik fiú barátomé Szuz(szintén 17éves). 3éve ismerjuk egymást. Egy suliba járunk, nagyon jól elvagyunk egyutt, sokat nevetunk. Olvastam a horoszkópokat, és azt vettem ki, hogy szuper kombináció a Suz és a Bika. Persze, tudom, nem lehet a horoszkópra építeni a szerelmi életet, csak érdekelt. Nem szemezunk, de szinte minden szunetben egyutt vagyunk, és vannak órák, amin egyutt is ulunk, és sokat mosolygunk egymásra. Olvastam azt is, hogy a Szuzek félnek az elutasítástól, vagy ilyesmi, ezért nem is mernek kezdeményezni. Szóval a kérdésem erre irányulna. Mit tegyek, hogy ne féljen kezdeményezni.
+Volt olyan, amikor kicsit felhajott az egyik barátjával, és akkor sokkal merészebb volt. Vagyis kimutatott valamit irántam. Amikor be van csiccsentve az ember, akkor hulyeségeket csinál, amit máskor nem? Vagy tobb onbizalma van, és megteszi azt, amit amúgy nem? :O Nagyon megkoszonném, ha valaki segítene. A kritika nem nagyon érdekel. Thx. :) 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!