Bak fiú és bika lány. Mi lehet köztük?
Hello !
Hmm, a kérdésed, sajna nem helytálló, hiszen nem azt kell kérdeni, mi lehet köztük, hanem azt mi NEM lehet köztük.
Elmondom.
Nem lehet köztük, lehetetlen gond, mindent meg tudtok beszélni.
Nem lehet továbbá, figyelmen kívül hagyni amit a párod mond, hiszen csüngened kéne minden szaván.
Nem lehet, tartalmatlan kapcsolat, tudom, hogy sosem fogtok unatkozni.
Nem lehet egyetlen perc mikor nem egymásra gondoltok.
Nem lehet akkora távolság hogy a kellő érzelem, ne érje el a kedvesed.
Végül pedig, nem lehet olyan ember, aki közétek áll, hisz ha egyszer kiállsz a párodért, máshogy tekint majd rád.
Ha arra vagy kiváncsi mi lehet bak fiú és bika lány között, arra is tudom a választ, őszinte kapcsolat, amiből nincs kiút, annyira szeretem a páromat, hogy az már a lelkemnek esik rosszul. Na meg ,mi lehet bak fiú és bika lány között, fergeteges sex, ami maradandó élménnyé csiszolódik.
lassan 10 éve vagyok a párommal, de még egyszer nem volt olyan békülős sex amit ne élveztem volna ki, teljesen.
Remélem segítettem.
Bye bye
Türi Dzseni
Ne azzal foglalkozz, hanem azzal, hogy rendes ember-e, és hogy tetszik-e neked, meg hogy jó-e vele...
Én egyébként bika vagyok, és egyszer jártam egy bak sráccal, aki nagyon hitt a horoszkópokban. Ennek hatására én is utánaolvastam, milyen tulajdonságainknak kéne lenni, és hát nagyon nem illett egyikőnkre sem...
Rendszeresen verni fog, te pedig 3 év múlva félrelépsz. A bak fiúknak rendszeresen vannak lapostetveik.
Esetleg írjak mást?
Föld jegy mindkettő, tehát nagyon hasonlóak, sok bennük a közös.
De ez még nem jelent semmit... Attól még lehet bármi. Ne ezen görcsölj, inkább élvezd a kapcsolatodat.
Nyugtasson meg a tudat, hogy már sokaknak működött, itt-ott olvastam már azt is, hogy a legjobb párosítás, tökéletes kapcsolat lehet minden földi jóval (pénz, ház, autó, gyerekek, karrier, jó háztartás, jó szex) de ehhez 2 ember kell és egy élet munkája, nem csak várni kell, hanem tenni érte és akarni.
Ezt elérheted egy bak, szűz vagy oroszlán mellett is vagy akármelyik jegy mellett is, ha mindketten akarjátok és bíztok egymásban. Ne a horoszkóp legyen az irányadó. De nyugi, jók a kilátások :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!