A Nyilas nőknek milyen pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
Milyen külsőre és milyen belsőre..2011. szept. 16. 18:00
11/19 anonim válasza:
Sajnos hülye kérdésre többnyire hülye választ kapsz.
Ha 12 féle nőtíípusnak 12 féle pasi jönne be, akkor eléggé retard világban élnénk. És ezek szerint ha 4 jegyre nem passzolok, akkor biztos nem is jön össze velük semmi...
El kell keserítselek/felvilágosítsalak, hogy a horoszkóp a gyenge és a megvezethető emberek sportja, akit keményen meg is sarcolnak (telejóslás/élő jóslás/emailes jóslás/számmisztika/stb).
12/19 anonim válasza:
okos, értelmes, érzelmes, együttműködő
vékony és nem kopasz
13/19 anonim válasza:
Csillagjegy ide vagy oda a nők a tökéletest szeretik. Pénz zsíros bankszámla izom bunyóhím legyen és semmi érzelem.
14/19 anonim válasza:
Nyilas nő vagyok, de ez nem csillagjegy függő. Mondjuk egy nő horoszkópjában a mars jegyhejzete megmutatja hogy a választottadnak kb milyen pasik jönnek be.
15/19 anonim válasza:
Külsőre változó, belsőre megbízató, magabiztos, intelligens, határozott. Csillagjegyek közül általában a vízöntőkkel és az oroszlánokkal jövök ki jól.
16/19 anonim válasza:
Szerintem sem csillagjegy függő, de nekem személy szerint a magas, szép arcú, izmos, sötét hajú, zöld szemű pasik jönnek be. (Nyilas lány voltam)
19/19 anonim válasza:
Na most offolok!N e haragudjatok már kevdes válaszolók de hogya a faszba jut eszetekbe írni olyat,hogy szerinted szerinted szerinted a horoszkópoktól függ,hogy kinek milyen az izlése?És ha NEM?????Ha nyilas vagy akkor válaszolj a kérdésre normálisan,ha akarsz,ha meg úgy gondolod,hogy nem akarsz mert hülyeség akkor ne válaszolj.Ilyen egyszerű.Ne akard megmagyarázni a kérdezőnek,hogy miben higgyen vagy miben nem!Köszi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!