Hogyan hódítsak meg egy halak nőt? Vízöntő vagyok!
Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 20:43
21/22 anonim válasza:
Huu ez nehéz dió :) A ,,halak,, nö vagyok :) Hát ez elég keménynek tünik, de ha te télleg, ugy érzed, hogy megéri akkor ki kell találni valamit. De mért vagy biztos benne, hogy ö is érez valamit? mert ebböl sajnos nagyon nem ugy jön le. Ami most beugrik egy tipp: küldhetsz neki a házához egy szép virágot meg egy bombont :) És irj egy szerelmes idézetet. Mond el neki, hogy nagyon szereted, és
megigéred, ha nemet mond soha többé nem fogod zaklatni, jelentkezni semmi. hogy csak egy esélyt kérsz.. ÉS h ö akkor is nemet mond, akkor nem is érdekelted.. :( de reméljük nem igy lesz...
22/22 A kérdező kommentje:
Hát ha nem beszélünk egy évig,és nem töröl le MSN-ről hanem inkább hiányol,akkor én azt nehezen tudnám közömbösnek nevezni,amúgy régebben suliba is voltak dolgok amiből azért látni lehet,pl:sokat szemeztünk egymással,egyszer elhívtam a szülinapi bulimra és utána mondtam hogy elhívom a barátnőjét(oszt társát) is akivel jóban voltam,azért hogy legyen neki ott egy ismerős is hogy jobban érezze magát...de ez neki nem úgy jött le,féltékeny lett,azt írta hogy ha a bnője is jön akkor ő minek kell oda,meg ilyenek...Na meg volt fent MSN-hez egy progi ami megmutatja hogy ki nyitja meg és zárja be az ablakod,akkor is ha nem ír rád...Ez alat az idő alatt ő 4szer volt fent MSN en,és abból 3szor meg nyitott és kb egy perc múlva bezárt...(ő szinte sosem írt rám eddig a 4 év alatt ösz visz 4szer)viszont akkor én direkt nem írtam rá,és hát ő meg megnyitott,mint ha várná hogy írjak neki vagy valami ilyesmi...A harmadik után megkérdeztem tőle hogy miért nyitott meg és ő erre azt mondta hogy véletlenül...persze később ugyanezt letagadta amikor összevesztünk "hogy ő soha nem nyitotta meg semmimet"De amúgy van még rengeteg minden,de az hosszú lenne és én meg nem akarlak titeket untatni a dolgaimmal...
2011. szept. 15. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!