Skorpió csaj oroszlán fiú tapasztalat van valamilyen, kijöhetnek?
hogy válik el, hogy ki mennyire okos???
de ez is a te értelmiségi szintedet jellemzi, hogy egyetem alapján ítéled meg az embereket :)
el kell, hogy keserítselek, hogy manapság túlnyomóan nem az igazán odavaló emberek járnak egyetemre, hanem a gazdag szülők felszínes gyerekei, és a magolni jól tudó hallgatókat se nevezném okosnak, persze vannak még szerencsére kivételek
Ha már elismerte tiszta szívből hogy az vagyok csak az vagyok nem ????? :-DDDD
Hangsúlyozom, hogy nem alattomos és számító és kihasználó és manipuláló a skorpióhölgyike. :-PPP
ÓÓÓÓ Teeeee Skorpióóóóóóó óóóóó :-DDD hogy az én értelmiségi szintem minő magaslatokban szárnyal inkább ne forszírozzuk. :-))))
A tucatnép fölött van az azért 1 kicsivel. hahahaahaha :-PPP
Óóóó Te Skorpióóóóó ezt az egyetemes dolgot se vágtad le mit is akarok mondani óóóó . :-)))))
Az a lényege a mondanivalómnak, hogy tartósan csak azok maradhatnak meg együtt akiknek az """"értelmiségi szintje"""""" tudod Te írtad ezt így le:-))) 1 kaliber kábéra.
És tisztességesen elvégzett egyetemmel rendelkező értelmes emberekről beszélek no nem amazokról.
Lehet Te valami suttyó bunkó oroszlánnal voltál egybe aki írni se tud.
Te meg ahogy elnézem azért értelmiségileg magasszintes vagy. :-)))
Örülök hogy írtál és írsz, bombázz le még pár gondolattal szeretek tanulni okosoktól hogy mégokosabb lehessek tudod. :-))))))
Számitok rád ám. :-))
örülök, hogy ennyire tetszenek a mondanivalóim :D
mit tanulsz?
a közel azonos értelmiségi szinten alapuló feltevésedet cáfolnám, mert a szüleimre ez nem teljesen igaz, mégis 23 éve házasok :)
abban viszont igazad van, lehet, hogy csak tényleg nem épp a helyzet magaslatán lévő oroszlánokkal hozott össze a sors, lehet vannak okosak is köztük. Viszont hangsúlyozom, hogy személyes tapasztaltaim szerint általában az oroszlánok okosabbnak hiszik magukat, mint amilyenek, és elég önzők :)
Lehet, hogy téged nem egy olyan igazi skorpió "hölgyikével" hozott össze a sors, aminek még örülhetsz is mert elég nehéz természetűek vagyunk :D
A manipulálós részről meg csak annyit, hogy jó dolog, ha tudod valamilyen szinten irányítani az embereket, visszaélni nem szoktam vele, meg kihasználni se szoktam az embereket, de jó érzés ha a dolgok néha úgy történnek, ahogy te akarod :)
skorpi jóóó- nak
tetszenek mert foglalkozol velem hahaha :-D
engemet már csak az élet tanít nem a egyetemi kópék, meg esetleg Te most hahaha :-))
amit akartam megcsináltam elvégeztem
23 éve házasok és az egyik nem színvonalas értelmiségileg?????? :-))))))
hát hogy lehet ez hát hogy bírják kiii???????? :-))))))
naszóval nem az iskola..... csak az agyilag 1 színvonal a lényeg nagyjából ezt akarnám kihozni ebből
bizony nem semmi a sok hülye oroszlán faszi :-DD
alakítom a hölgyikét nehogymár Ő alakítson hahaha :-PP jó irányba
manipulálj manipulálj csak nehogy elmanipuláld, aztán lesz 1 papucsod otthon 1 izgalmas fickó helyett hhhhhhahahaha :-PPPP
nem is kell visszavágni nem veszekedésre van ez itt :-)))
meg aztán igencsak kemény ellenfél vagyok megedzett a net már rendesen :-PPP
javulj is meg nehogy rosszkisjány maradj :-PPPPP
papucsom biztos nem lesz, mert csak olyan férfit választok, aki a nehéz természetem ellenére is férfi marad mellettem, én pedig nő (ritkák mint a fehér holló :D )
sok boldogságot a hölgyikével, a skorpiók, meg az oroszlánok nem túl jó párosítás általában, de legyetek ti a kivételek :)
hány éves vagy 21 22?
nem tudom mi lesz velünk nem tudom
elválik
a jövő homályos még nagyon
tál sok a ha
20 vagyok. Te?
Én úgy vettem észre a hozzászólásaidból, hogy eléggé tetszik neked ez a lány. :)
Ne rágódj ezen, minden úgy fog történni, ahogy történnie kell.
30 meg pár nap hét hónap :-))))))
persze belsője nagyon sokminden
bár vannak pontjai amik íííííííííjha :-DD
külsője meg ha nem is 100as -----nem biztos h. annyira számít-------- elég a 98 is :-)
akkor miért kérdéses ez a kapcsolat??? tudod, mindenkinél van jobb nő, tökéletes meg nem is létezik :D
sztem a 98% az elég jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!