Kígyótartó a horoszkópom? Van ilyen?
Tegnap az egyik haverom az agyamra ment az asztrológia mániájával és kijelentette ,hogy nekem kígyótartó a horoszkópom ami a 13. jegy és hogy ezért nem illik rám ami a nyilasra pedig december 2-án születtem és ,hogy én igazából skorpió lennék. ÉS hogy ma még egy 1000 millió oldalas angol nyelvű cikket is bemásolt ,hogy ezt bizonyítsa.
Meg ilyeneket dumált ,hogy ez egy beavató csillagkép ami egyenesen a nirvanába vezet meg ilyenek. Kicsit meg is ijesztett komolyan mondom . Ti tudtok erről valamit?
Angolul Ophiuchus a neve és elméletileg a skorpió és a nyilas közé ékelődik be.
aHA ÉN IS HALLOTTAM MÁR ERRŐL, DE: HA AMÚGYSEM HISZEL TÚLZOTTAN A HOROSZKÓPBAN AKKOR MINEK IJEDEZEL?
Bocs a capslock benyomódott
szóval: ez valami új őrület astrobigyóknál.
Kizárt, hogy igazából skorpió lennél. Olvass el egy skorpió leírást, vagy ismerj meg alaposan néhány skorpiót! Aztán gondold át, hogy jellemzőek-e rád a fő jellemvonásai!
meglátod, hogy nem!
(Hacsak nem skorpió ascendensed van, vagy ilyesmi.)
Egy november végi, december eleji születésű az minden, csak nem skorpió eredetileg...
-itt ez jött ki:
SKORPIÓ ASZCENDENS
NAP A NYILASBAN
HOLD A RÁKBAN
MERKÚR A SKORPIÓBAN
VÉNUSZ A SKORPIÓBAN
MARS A NYILASBAN
JUPITER A SKORPIÓBAN
SZATURNUSZ A VÍZÖNTŐBEN
URÁNUSZ AZ BAKBAN
NEPTUNUSZ A BAKBAN
PLÚTÓ A SKORPIÓBAN
Szia,
a kígyótartó tényleg beavató csillagkép. Ha érdekel, szánj rá 1 órát, és hallgasd végig Paksi Zoltán 1 előadását. Az alsó égbolton a skorpiót követő beavató csillagkép a kígyótartó.
http://www.youtube.com/watch?v=BDlrFh3whps
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!