18F bika,14L skorpió : mi az ábra?
Egyáltalán nem értek az ilyesmihez, de érdekelne egy hozzáértő véleménye, mivel elég jellegzetes szitu van ahhoz hogy meg lehessen állapítani. Légyszi hülyeségekkel ne traktáljatok, helyette kevesebb de hosszabb választ szeretnék.
Köszönöm, ha időt szentelsz rám.
Túl sok a korkülönbség. Ez pofonegyszerű.
Most ne gyere azzal hogy apám 10 évvel idősebb agyámnál mert az más. Még fiatalok vagy és a fitaloknálk az nagyon sok korkülönbség.
a bika-skorpió párosítás az egyik legjobb állítólag
ill. még azt szokták írni, h vagy nagyon működik vagy nagyon nem
A leányzó lassan 15 és hihetetlen értelmes -igen, ez szubjektív, de nem célom senkit sem meggyőzni, elég ha én tudom :P-
Eddig amúgy az egész horoszkópos dologgal kapcsolatban szkeptikus voltam, nálam semmit nem befolyásol (legalábbis tudatosan), csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést. - nade lehet hogy ez örökre megváltozik
;)
dilisnyuszi: köszi a commented, és a többiekét is!
Az h ne gyere össze egy 18 évessel 14 évesen ne legyé lökött légyszíves...
14/F
Ez a 4 év köztetek olyan, mint egy egész generációkülönbség idősebbeknél. Persze ez csak az én véleményem.
Egyébként bika-skorpió páros nem a legjobb. HA alkalmazkodóképesek vagytok, akkor lehet hosszútávú (nem feltétlenül harmonikus) a kapcsolatotok. És igen, ahogy előttem is elhangzott, a szex tudja nagyon összekovácsolni a bikát a skorpióval. De nem hiszem, hogy egy 14 éves lány már aktív szexuális életet élne/szeretne élni. Persze, az is lehet, hogy csak én vagyok túl öreg már. :D
19L
Ez nagyon jó párosítás a csillagjegyeitek alapján :)
Mert a skorpióhoz ezek jegyek illenek: halak, bika, rák
(ezt onnan tudom hogy én skorpió vagyok)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!