Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » 18F bika,14L skorpió : mi az...

18F bika,14L skorpió : mi az ábra?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem értek az ilyesmihez, de érdekelne egy hozzáértő véleménye, mivel elég jellegzetes szitu van ahhoz hogy meg lehessen állapítani. Légyszi hülyeségekkel ne traktáljatok, helyette kevesebb de hosszabb választ szeretnék.

Köszönöm, ha időt szentelsz rám.

2011. júl. 9. 14:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%

Túl sok a korkülönbség. Ez pofonegyszerű.

Most ne gyere azzal hogy apám 10 évvel idősebb agyámnál mert az más. Még fiatalok vagy és a fitaloknálk az nagyon sok korkülönbség.

2011. júl. 9. 14:24
 2/11 anonim ***** válasza:

a bika-skorpió párosítás az egyik legjobb állítólag

ill. még azt szokták írni, h vagy nagyon működik vagy nagyon nem

2011. júl. 9. 14:36
 3/11 anonim válasza:
Nem sok ez, csak a lánynak nem 10 éves szellemi szinten kell lennie, a fiúnak meg az emberi értékek kell leginkább, hogy fontosak legyenek, nem a szex. Legjobb barátnőm 13 évesen jött össze a 17 és fél éves barátjával, most másfél éves a kapcsolatuk, és TÖKÉLETES. Hihetetlenül szeretik egymást, nagyon értékes kapcsolat. Minden mai tininek példa lehetne.
2011. júl. 9. 14:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Hülyeségekkel ne traktáljanak? Akkor lehet nem horoszkóp szerint kéne kapcsolatot kezdeni...
2011. júl. 9. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Skorpióként én is azt mondom, hogy a Bika passzolhat, de nálatok a korkülönbség túl nagy.
2011. júl. 9. 16:53
 6/11 A kérdező kommentje:

A leányzó lassan 15 és hihetetlen értelmes -igen, ez szubjektív, de nem célom senkit sem meggyőzni, elég ha én tudom :P-

Eddig amúgy az egész horoszkópos dologgal kapcsolatban szkeptikus voltam, nálam semmit nem befolyásol (legalábbis tudatosan), csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést. - nade lehet hogy ez örökre megváltozik

;)

dilisnyuszi: köszi a commented, és a többiekét is!

2011. júl. 9. 23:48
 7/11 phoenix9876 ***** válasza:
99% hogy nem jo, es nem a korkulonbseg miatt. A bika es skorpio parositas sose jo, mert a skorpio mindig megszurja akar akarva, akar akaratlanul. Egyik horoszkopos szoveg szerint bika es skorpio kozt csak a szex lehet jo, semmmi mas. Az meg ugy gondolom a lanynak korai...habar manapsag nem nagy ugy 14 evesen...DE csak a szex miatt nem erdemes bele se maszni. Nem ajanlom.
2011. júl. 16. 14:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Az h ne gyere össze egy 18 évessel 14 évesen ne legyé lökött légyszíves...

14/F

2011. júl. 22. 23:21
 9/11 anonim válasza:

Ez a 4 év köztetek olyan, mint egy egész generációkülönbség idősebbeknél. Persze ez csak az én véleményem.

Egyébként bika-skorpió páros nem a legjobb. HA alkalmazkodóképesek vagytok, akkor lehet hosszútávú (nem feltétlenül harmonikus) a kapcsolatotok. És igen, ahogy előttem is elhangzott, a szex tudja nagyon összekovácsolni a bikát a skorpióval. De nem hiszem, hogy egy 14 éves lány már aktív szexuális életet élne/szeretne élni. Persze, az is lehet, hogy csak én vagyok túl öreg már. :D

19L

2011. júl. 29. 03:33
 10/11 anonim válasza:

Ez nagyon jó párosítás a csillagjegyeitek alapján :)

Mert a skorpióhoz ezek jegyek illenek: halak, bika, rák

(ezt onnan tudom hogy én skorpió vagyok)

L/18

2011. aug. 22. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!