Ez nem csillagjegy függő, hanem intelligencia. A jó szerető figyel a másikra, érdekli, hogy mi a jó a partnerének.
Nem csak a behatolással kell foglalkozni, mert a legtöbb nő nem ettől élvez el.
2011. júl. 11. 08:52
12/21 anonim válasza:
A kosoknak nem áll fel a farka, a vízöntők csak análban szeretik és a halak túl gyorsan megy el. Ennyi. Tudományosan bizonyított tény... Okos kérdés egy tapasztalt embertől.
Ha a csillagjegy szerint választasz akkor grat. Menj el a Práter utcába és ott válassz.
...De előbb nőj fel...
2011. júl. 11. 21:03
13/21 anonim válasza:
Utóbbit én is tanusthatom. Halak pasival a szex átlagosan 30 másodperc volt, párszor kibirta 1 teljes percig de az már rekord volt.
2011. júl. 12. 07:34
14/21 anonim válasza:
A Vízöntő!
És azért,mert én is az vagyok!
2011. júl. 12. 08:00
15/21 anonim válasza:
Közismert tény, hogy az oroszlán pasik messze a legjobbak az ágyban, hisz ez minden komolyabb horoszkópban benne van.
Ráadásul a saját hónapjukban a legtüzesebbek és július 23. szerencsére már nagyon közeledik :-) Lányok aki nem hiszi/próbálta az járjon utána(m)
2011. júl. 12. 09:30
16/21 anonim válasza:
A kérdés bonyolult,de higyjétek el kedves lányok-fiúk,hogy a horoszkópnak semmi köze az ágyban elérhető erdményekre.A szexet meg kell tanulni,ami nem megy gyorsan,tisztelni kell a partnerunkat és nem csak a"lábunkat kell tudni szétrakni"valamint másodpercek alatt végezni,hanem szeretni a társunkat és mindent negtenni,hogy mindkettőnek értékelhető orgazmusa legyen.Ez akkor is fontos,ha egy éjszakás a dolog!A rossz szex a nemtörödömség,önzés,lenézés,valamint a tudatlanságból ered.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!