Mi a horoszkópom? Vízöntő, vagy Halak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítségre volna szükségem, nem tudom mi a horoszkópom. Február 18.-án születtem, és valaki azt mondja,az még a Vízöntőbe tartozik, valaki határozottan állítja, az már a Halak jegyé. Bár a két jegy elég hasonló, azért mégsem mindegy. És engem mindig is érdekelt, mit jósolnak a csillagok. Így pedig bizonytalanul olvasgatom mindkettőt. Aki biztosat tud, az írjon! Köszönöm2011. júl. 2. 20:28
12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm,ezek már jobbak :) egyikőtöket érdekelte a születési évem 1997 és köszönöm az eddigieket ... bárti is sokfélét mondtok :)
2011. júl. 9. 15:12
13/13 anonim válasza:
Adat az efemeridából: greenwichi idő szerint 1997.02.18.-án a Nap a Vízöntőből a Halakba 14 óra 51-kor megy át, ez csillagászati adat. Magyarországon az 15 óra 51 percet jelent, vagyis attól függően vagy vízöntő vagy halak, hogy 15:51 előtt, vagy után születtél, illetve, ha pont ezidő környékén, akkor érdemes még a születési helyet is vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!