Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas férfi vagyok? Halak...

Nyilas férfi vagyok? Halak vagy oroszlán ideális páromnak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 14:10
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
73%
Nem oroszlán és még csak nem is hal hanem egy EMBER kell neked!
2011. jún. 23. 10:24
 12/25 anonim válasza:
0%
Na most sztem az oroszlán és a bika is egyaránt erős akaratú személyiség. Akkor a bikához milyen jegy párosul? xD
2011. jún. 25. 08:34
 13/25 anonim ***** válasza:
8%

OROSZLÁN! :) Mi is így vagyunk, a Párom nyilas én meg oroszlánka.

22N

2011. jún. 26. 12:18
 14/25 anonim válasza:
8%
Én mondjuk bika vagyok de párom oroszlán :D Mindketten eléggé harciasak vagyunk :) Előző előtti válaszoló vagyok :)
2011. jún. 29. 10:06
 15/25 anonim ***** válasza:
Én Halak vagyok. Ne kezdj halakkal, kikészítenek. :D
2011. júl. 1. 14:00
 16/25 anonim ***** válasza:

Az oroszlán nők nagyon fenn hordják az orrukat, sokuk túl beképzelt, és meglehetősen nagyok az elvárásaik, amelyeket nem biztos, hogy viszonoznak. Nehéz velük kijönni. Jobb vigyázni velük. Persze nem mind. Amelyiket az élet kissé meggyötörte, az már alkalmazkodóbb.

A halak, amennyiben szóra lehet bírni és nem csak a szexen jár az agya, akkor egész jó kis társ. De ha semmire nem válaszol és nem tudod megismerni, akkor nehéz vele.

2011. júl. 2. 09:08
 17/25 anonim válasza:
Igen,nyilas férfi vagy. Igen,Halak vagy oroszlán ideális páromnak. pontosan :D
2011. júl. 2. 09:18
 18/25 anonim ***** válasza:
84%

A halak, amennyiben szóra lehet bírni és nem csak a szexen jár az agya, akkor egész jó kis társ. De ha semmire nem válaszol és nem tudod megismerni, akkor nehéz vele.

Nem a szexen jár örökké az agyunk :D Azok a skorpiók. Nekünk csak a nap 80%ában.

2011. júl. 2. 12:37
 19/25 anonim válasza:
5%
Nyilas vagy? És még férfi is...hát nem semmi! :D Hal, vagy oroszlán...nem félsz hogy elkapnak az állatvédők???? Emberrel kéne kezdeni...mármint szerintem, de te tudod :D Am én is nyilas vagyok...:D És ráadásul még lány is..milyen furcsa :D
2011. júl. 2. 12:49
 20/25 anonim válasza:
Jah :D nem oroszlánnal kéne kezdeni...bár hallal se... Inkább szűzzel. :D
2011. júl. 2. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!