Nyilas fiú, skorpió aszcendens?
Kíváncsi vagyok a "szakértők miként jellemeznének így ismeretlenként :) Csak mert azt hallottam ez elég ellentétes két jegy és nem igazán hiszek a horoszkópokban, de meglepődnék ha rám passzoló dolgokat írnátok :D
Jah és megköszönném ha normális válaszokat írnátok!
Szia!
A nyilasok intelektuálisak, szeretnek jönni-menni, utazgatni, ugyanakkor hirtelen dacossá válhatnak. Az aszcendens azt jelenti, hogyan mutatjuk meg magunkat a világnak, illetve hogyan dobjuk be magunkat. Tehát egy skorpió aszcendensből arra következtetek, h az illető szereti magát határozottnak, kicsit titokzatosnak, talpraesettnek, erősnek mutatni
Hát nem tudom. Addig tökéletes, hogy nyilas, hisz a legemberibb, legkedvesebb jegy. De hogy ezt egy a skorpió aszcendens mivé ronthatja?! Mert a skorpió szinte a nyilas ellentéte, kb minden rossz rá jellemző.
Pl míg egy nyilas nagyvonalú és segítőkész bárkiről legyen is szó, a skorpió a irigy és csak akkor segít bárkinek is, ha érdekelt valamiben.
Próbáld a skorpióságokról leszokni, ha észreveszed, hogy van olyan tulajdonságod. Legyél mindig jó, mint egy nyilas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!