Milyenek a fiú Ikrek? Ikrek írjanak

megbízhatatlan, érzéketlen, kihasználós, önző, nem tud szeretni, nem szabad komolyan venni és hinni neki...
jót is írjak?
lehet vele sokat röhögni, szórakozni, csavarogni, (felületes módon, de) beszélgetni

Én nem vagyok ikrek, sőt, fiú még kevésbé, de azért leírnám a véleményem, ha nem baj :D
Épp egy ikrek sráccal járok és engem nagyon megfogott, éppen a laza és felszínesnek mondott stílusával. Úgy voltam vele, hogy futó kalandnak jó lesz, őt is megismerem legalább, de nem élem bele magam mindenesetre.
Teltek-múltak a napok és olyan tulajdonságai derültek ki, amit első látásra senki sem mondana meg róla (és a jellemzésekben sem szerepelnek); amellett, hogy lendületes, igen mély érzésű, ragaszkodó és nagyon tud szeretni, valamint szenvedélyes. Megértő és empatikus. Mindig kész felvidítani, amikor "az ajkam sírásra áll" :D
2 éve vagyunk együtt.
Skorpió lány

Fiu vagyok :D Iker :D 17éves
Hát, magabiztos, szorakoztato,néha sajnos kicsit már unalmas is, kedves, segitökész, okos, leirhatatlan :D:D:D

Jó színész!
Évekig képes másnak látszani, mint amilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!