Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a fiú Ikrek? Ikrek...

Milyenek a fiú Ikrek? Ikrek írjanak

Figyelt kérdés
A 10 és 20 éves közötti Ikrekről írnátok jellemzést ?
2011. máj. 26. 23:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
19:10 énis ikrek vagyok csak kíváncsi voltam másokra is hogy ők milyenek :) a te válaszod rettenetesen sokat segített...
2011. máj. 27. 21:27
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

megbízhatatlan, érzéketlen, kihasználós, önző, nem tud szeretni, nem szabad komolyan venni és hinni neki...

jót is írjak?

lehet vele sokat röhögni, szórakozni, csavarogni, (felületes módon, de) beszélgetni

2011. máj. 27. 21:51
 13/18 anonim ***** válasza:
21:51-nek igaza van!
2011. máj. 27. 22:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát nincs igaza :D
2011. máj. 27. 23:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ikrek, sőt, fiú még kevésbé, de azért leírnám a véleményem, ha nem baj :D

Épp egy ikrek sráccal járok és engem nagyon megfogott, éppen a laza és felszínesnek mondott stílusával. Úgy voltam vele, hogy futó kalandnak jó lesz, őt is megismerem legalább, de nem élem bele magam mindenesetre.

Teltek-múltak a napok és olyan tulajdonságai derültek ki, amit első látásra senki sem mondana meg róla (és a jellemzésekben sem szerepelnek); amellett, hogy lendületes, igen mély érzésű, ragaszkodó és nagyon tud szeretni, valamint szenvedélyes. Megértő és empatikus. Mindig kész felvidítani, amikor "az ajkam sírásra áll" :D

2 éve vagyunk együtt.

Skorpió lány

2011. máj. 29. 19:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Általában hasonlóak, főleg ha egypetéjűek.
2011. máj. 31. 04:48
 17/18 anonim válasza:

Fiu vagyok :D Iker :D 17éves

Hát, magabiztos, szorakoztato,néha sajnos kicsit már unalmas is, kedves, segitökész, okos, leirhatatlan :D:D:D

2011. jún. 8. 13:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Jó színész!

Évekig képes másnak látszani, mint amilyen!

2011. jún. 8. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!