Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A skorpió férfiak belemennének...

A skorpió férfiak belemennének egy csak szexuális jellegű kapcsolatba?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 22:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
és hosszabb távon lehet jövője?
2011. máj. 16. 02:51
 12/19 anonim ***** válasza:
én skorpió vagyok és soha nemmennék bele ilyenbe, szerintem erkölcstelen dolog. Jah és párkapcsolatban élek 2 éve, szóval ennyit arról,hogy a korpi
2011. máj. 16. 07:29
 13/19 anonim ***** válasza:
*skorpiók monogánok... véletlen lelett nyomva a küldés gomb.
2011. máj. 16. 07:30
 14/19 anonim ***** válasza:
meg hát!
2011. máj. 16. 11:24
 15/19 A kérdező kommentje:
mi ebben az erkölcstelen? de komolyan kérdezem :S
2011. máj. 16. 21:20
 16/19 anonim válasza:
44%

Semmi nincs ebben, ami erkölcstelen.

Mert ha valaki a szerelme mellett alkalmi kapcsolatokat létesít csakis szex céljából, a párjába pedig szerelmes az úgy nem rossz.

Már csak magamból kiindulva is mert hát én is skorpió férfi vagyok

2011. máj. 18. 07:02
 17/19 A kérdező kommentje:
de úgy h mindkét fél szingli, csak nem akarnak komoly kapcsolatot, így gondoltam hogy akkor ebben mi az erkölcstelen? mert az már tényleg az lenne ha valaki párkapcsolatban él és úgy van alkalmi szexuális kapcsolata mással, de így? :S
2011. máj. 18. 14:40
 18/19 anonim válasza:
Az jó de hosszú távon nem jó.
2011. máj. 18. 20:20
 19/19 anonim válasza:
Öt évig Neki udvaroltam. Mindig csak őt szerettem, most is.1984-ben vettem el a szintén skorpió lányt. Előtte és utána is..igen, amit írtatok. Amint megszülte a fiunkat, kezdett megnőni a szememben és leálltam. Az idén váltunk el. Ok: a féltékenysége miatt, Ő lépett le egy öreg szűzzel-előremenekült és teret adott a képzeletbeli hölgynek. Nem tudok nélküle élni. Sokan akartak és éltek is velem azóta, hogy dobott de, soha senki iránt nem éreztem semmit. Ötven múltam és nem tudok találni magamnak senkit, minden Nő megérzi-nem szabad a szívem. Monogám leszek ? Borzong a hátam ..
2012. jan. 3. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!