Melyik korosztály írja az ehhez hasonló kérdéseket: bak nő, kos férfi összeillenek?
Figyelt kérdés
Ez persze csak egy példa.2011. máj. 11. 17:44
11/13 anonim válasza:
18:08
Szerintem ha két nappal később születsz meg, minden bizonnyal más ember lennél, mint ami vagy. No nem a horoszkóp miatt, az fa.szság, de ha a múltad más lenne, akkor a jelened is. Ez így logikus.
12/13 anonim válasza:
Akármelyik írhatja, de tuti, hogy 99.99%-ban nők...
13/13 anonim válasza:
nem tudom mennyivel logikátlanabb megyfigyelés a horoszkóp mint az hogy ha ekkor kopok akkor locsog meg ha ekkor esik akkor 40 napig esik ha ez van akkor az van meg sándorjózsefbenedek zsákban hozzák a meleget meg a nemtudom még mik, és ezek a "paraszti megfigyelések" sokszor nagyon pontosak, miért nem lehet elhinni azt hogy emberek bizonyos dolognak tulajdonítottak valami értelmet elkezdték megfigyelni és a hasonló dolgokat valahogy megörökítették az utókornak, egy csomó dolog ami megfigyelésen alapszik lehetne ennyi erővel baromság. én szeretek tűz jegy lenni, az aszcendensem is tűz jegy, el se tudnám képzelni milyen lenne ha más lennék, és gyakran megmondom emberekről milyen jegyűek, feltéve ha ismerem őket - mármint a horoszkópokat mert a 70%-áról fogalmam sincs, mivel sosem voltak ilyen barátaim ismerőseim. A bak, oroszlán, kos, nyilas, bikát ismerem, a többiek egyszerűen nincsenek a közelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!