Igaz, hogy a skorpióknak az átlagosnál nagyobb szerszámuk van?
2.-nak:
Mr. Perkins, egy sznob leányiskola biológiatanára, a következő kérdést tette fel egy óráján:
- Nos, Miss Smythe, meg tudná nevezni azt az emberi testrészt, amely adott körülmények között normális méretének hatszorosára nő, és megnevezné az ehhez szükséges körülményeket is?
Miss Smythe elvörösödött, majd fagyosan így szólt:
- Mr. Perkins, azt hiszem, nem helyénvaló ilyen kérdést feltenni nekem. Biztosíthatom arról, hogy a szüleim tudomást fognak szerezni az esetről.
Mr. Perkins nem zavartatta magát, és feltette ugyanazt a kérdést Miss Johnssonnak is. Miss Johnsson válasza:
- A pupilla, gyenge fényben.
-Helyes - mondta a biológiatanár -, Miss Smythe-nak pedig három dolgot mondanék. Először, nem tanulta meg a mai anyagot. Másodszor, piszkos a fantáziája. Harmadszor pedig, egyszer majd nagyon nagyot fog csalódni.
Ja a második nagy hülyeséget beszél mert lehet egy alapállapotban kisebb farok mereven nagyobb lesz mint egy másik...
Egyébként ez sztem hülyeség, én elég sokszor foglalkozok asztrológiával, és azt mondja, hogy a bolygók magára az alap külsőre nem nagyon tudnak hatni, mert az genetika, max. arra, hogy az ember hogy fogja alakítani a külsejét. Tehát mondjuk a Bika szereti a hasát, ezért esélyesebb a hízásra, de hogy a farokméretet így nem lehet befolyásolni...
én két skorpiót ismerek. Az egyiknek akkora farka van, hogy Toldi hasonló rudat emelgetett....
a másiknak meg akkora van.. (kuncog)... na, hagyjuk
jah és ismerek egy nem skorpiót hatalmas fallosszal, egy másikat vékonnyal de hosszúval... egy megint másikat picivel de vastaggal....
szal baromság
Eszterke Benkő féle embereket kellene jól pofán b@szni!Hihetetlen hogy az emberek minden sz@r fost elhisznek és meg lehet velük etetni!
Egyre butábbak az emberek kolyan mondom.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!