Úgy érzem, teljesen hibásnak születtem, el vagyok keseredve. Mit tehetnék?
Szóval szűz lány vagyok bak aszcendenssel. Mind a kettő negatív polaritású, melankolikus, rideg, kemény. Szinte egyetlen jó tulajdonságot sem írnak a bakokról és a szüzekről, és el vagyok keseredve, mintha teljesen degenerált lennék... most akkor rendmániás, analizáló, érzéketlen, precíz, aggályos, előre mindent megtervező, elégedetlen, érzelmeit elrejtő, kritizáló, gyanakvó, szorongó, gátlásos, sértődős, pontos, takarékos, szőrszálhasogató, ellentmondásos, fanyar, szigorú, fegyelmezett, szívós, merev, kompromisszumképtelen, komor, karrierista, korlátozó, rugalmatlan, számító és zárkózott lennék?
Sokkal szívesebben lennék optimista, mosolygós, élettel teli, izgalmas, lelkesedő, szabadságszerető, egyedi, egzotikus, kötetlen, nyitott és találékony, egyszóval valami pozitív polaritású jegy. Így soha az életben nem fogom tudni elfogadni magam....a párkapcsolatoknál is azt írják, hogy adjam meg a kellő szabadságot a partneremnek, meg hogy ne legyen ilyen kritikus. Nem tudom, hogy így viselkedem-e majd a kapcsolatokban, most még csak 16 éves vagyok, és komoly még nem volt.
Kérlek, segítsetek! Utálom, hogy ilyen időszakban születtem, és nem tudom csak úgy hipp-hopp megváltoztatni a személyiségemet...mit tehetnék? :( Soha senki nem fog így igazán szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!