Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Úgy érzem, teljesen hibásnak...

Úgy érzem, teljesen hibásnak születtem, el vagyok keseredve. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Szóval szűz lány vagyok bak aszcendenssel. Mind a kettő negatív polaritású, melankolikus, rideg, kemény. Szinte egyetlen jó tulajdonságot sem írnak a bakokról és a szüzekről, és el vagyok keseredve, mintha teljesen degenerált lennék... most akkor rendmániás, analizáló, érzéketlen, precíz, aggályos, előre mindent megtervező, elégedetlen, érzelmeit elrejtő, kritizáló, gyanakvó, szorongó, gátlásos, sértődős, pontos, takarékos, szőrszálhasogató, ellentmondásos, fanyar, szigorú, fegyelmezett, szívós, merev, kompromisszumképtelen, komor, karrierista, korlátozó, rugalmatlan, számító és zárkózott lennék?

Sokkal szívesebben lennék optimista, mosolygós, élettel teli, izgalmas, lelkesedő, szabadságszerető, egyedi, egzotikus, kötetlen, nyitott és találékony, egyszóval valami pozitív polaritású jegy. Így soha az életben nem fogom tudni elfogadni magam....a párkapcsolatoknál is azt írják, hogy adjam meg a kellő szabadságot a partneremnek, meg hogy ne legyen ilyen kritikus. Nem tudom, hogy így viselkedem-e majd a kapcsolatokban, most még csak 16 éves vagyok, és komoly még nem volt.

Kérlek, segítsetek! Utálom, hogy ilyen időszakban születtem, és nem tudom csak úgy hipp-hopp megváltoztatni a személyiségemet...mit tehetnék? :( Soha senki nem fog így igazán szeretni.

2011. máj. 8. 20:01
1 2
 11/18 Tom Benko ***** válasza:
Ne foglalkozz horoszkóppal, baromság. Olyan légy, amilyen lenni akarsz, ne hagyd, hogy tudatlan ökrök tönkretegyék az életedet!
2011. máj. 8. 21:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Hééééé:D:D:D. Én bak vagyok, és mindenki nagyon csípi a búrám:D. Üdv a klubban;)
2011. máj. 8. 21:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Jah bocsi, te szűz vagy.
2011. máj. 8. 21:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát én még nem szexeltem sajnos, de hogy nem lennék rideg meg merev a szexben, az biztos. Nem is lehet úgy szerintem :D Meg amúgy is elég lobbanékony meg szenvedélyes vagyok, az élet más területein is :-)
2011. máj. 8. 21:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdező! Neked mi a Hold jegyed? (neten ki tudod számolni, van ilyen kalkulátor)
2011. máj. 8. 21:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok mindenkinek, hogy sikeresen benyaltátok a média és a közhelyek által istenített személyiségtípusok tökéletességét. Megnyugtatok mindenkit, itt senki sem rendelkezik bak személyiséggel, akkor nem lennétek ilyen ostoba vaginaszökevények, akik a társadalom szennyét visszaböfögve álsirámokkal vigasztalják egymást.
2011. máj. 9. 21:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Mondom bak vagyok:). És nem is hiszem el ezeket a dolgokat, mivel engem nagyon sokan szeretnek, mert rengeteg dolog NEM igaz rám a felsoroltak közül.
2011. máj. 9. 21:47
 18/18 anonim ***** válasza:
El fog múlni, hidd el, bennem is mindez ugyan így lejátszódott :) Az én napjegyem amúgy skorpió, ami szintén nem a horoszkópos jellemzés-farigcsálók kedvence :D Szóval engem sem magasztalnak soha az égig, és ez mélységesen lesújtott, amikor jobban kezdtem érdeklődni ezek iránt (nem volt a legjobb döntésem :)), aztán úgy voltam vele, hogy minek húzzam le magam ilyen ostobaságokkal, amikor számtalan fontosabb dolog vesz körül az életben... :) Az én aszcendensem egyébként ikrek és egy "neves" asztrológus ismerősöm szerint elvízöntősödöm idővel :D Ha minden kötél szakad, gondolj arra, hogy az ember sosem ugyanolyan, és biztos te is el"deformálódsz" valamilyen irányba előbb-utóbb.
2011. máj. 16. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!