Boszorkányok, lehet egy kérdésem?
Figyelt kérdés
1987.10.18 és 1989.04.03 születésű fiúpár vagyunk. Milyen jövőt jósoltok nekünk? Előre is nagyon köszönjük elemzéseiteket.2011. ápr. 28. 01:17
11/14 anonim válasza:
jajj nehogy már itt akarj jövöképet kapni.
és ne aggodj nem fog meghalni a pasid/csajod.
12/14 anonim válasza:
Az előzőnek üzenem, hogy a jóslás nem vicc, ezzel nem lehet szórakozni. Tarot kártyát használok már 10 éve, ráadásul ugyanazt a paklit, mert ez bevált és igazat mond. A kártya pedig azt mondta, hogy a 89ben született nemsokára eltávozik az életből. Hogy biztos legyek, most is megkérdeztem a kártyát és nem változott az eredmény. Valószínűleg valamilyen múltbéli rossz cselekedetért, bűnért kapja ezt, amit máig nem tett jóvá. Sajnálom, de csak ennyit tudtam meg a jóslásból. Remélem segíthettem.
13/14 A kérdező kommentje:
21:30, beszélhetek veled privát e-mail-ben? Amit írsz az nagyon érdekes. 2 éve ismerem, azóta naponta megemlíti, hogy meg fog halni, már nincs sok hátra és megtudom majd halálának pillanatában, hogy mennyire szeretett engem. Fizikális, igazolható tünete nincs, rohangál az ügyeletre, kiröhögteti magát, depressziós, pánikbeteg, de semmi konkrét komoly betegség. Arra is gondoltam, hogy egy jó pszichológus vagy pszichiáter könnyű szerrel segít rajta. Meglátjuk. Milyen halála lesz, hol fog történni és a 1,5 hónap miből jött ki Neked?
2011. máj. 18. 21:06
14/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha jól emlékszem, a leosztásban szerepelt a torony,halál,végítélet valamint az akasztott ember is. Ez együttesen talán az egyik legrosszabb variáció. Viszont nem említ betegséget, ezért csak baleset vagy öngyilkosság jöhet szóba. ezeken kívül megjelent a főpapnő is, ami bizonyítja, hogy miért érzi előre halálát, ez az intuíció lapja. Pszichológus vagy pszichiáter nem tud rajta segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!