Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok az Ikrekről?

Mit gondoltok az Ikrekről?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok az ikrek csillagjegyű emberekről?

Mindent szeretnék tudni róluk!

2011. ápr. 21. 23:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ikrek vagyok..Vannak jó és rossz tulajdonságaim..Ha kívülállóként kéne engem nézni akkor nem élnék magammal,mert elég megpróbáltató feladat..Legalábbis a volt és mostani férjem is azt mondja,hogy soha nem tudnak igazán kiismerni,és soha nem tudják,hogy mikor milyen hangulatom lesz.

Jó tulajdonságaim

- jó hallgatóság vagyok

- vidám

- okos,mindenhez hozz tudok szólni,és jó beszélgető partner vagyok

- örökifjú..fiatalos

- ha szeretek valakit akkor szívből szeretem

- Tisztelem/becsülöm azokat az embereket akik fontosak nekem

- tudok örülni az apró dolgoknak is..Ha kapok egy csokit olyan boldog leszek mintha gyémánt gyűrűt kaptam volna...

-az utolsó filléremet is oda adnám a barátomnak ha segítenem kell

- nem vagyok minta szülő..Nincs kórházi tisztaság a lakásomban(de rend van csak nem steril rend) mert inkább fogócskázom a fiammal vagy a könyvekből várat építünk..

Nem vagyok egy konyhatündér,de egy jó pizzázásra bármikor rá tud venni a család..A fiam ahogy mondja olyan vagyok mint egy nagy gyerek,és én vagyok a tökéletese szülő

-sokat nevetek

-imádok "világot látni",imádok újat és újat megismerni

rossz tulajdonságaim

-Lusta vagyok

-haragtartó

- bár jó hallgatóság vagyok,de egy kicsit pletykás is

- könnyen megsértődöm,de könnyen békülök is

- Ha bántanak vagy azokat bántják akik fontosak nekem akkor kimondottan szurkálódó,rosszindulatú tudok lenni

- sajnos felszínes vagyok..Mindig van valami ami kezdetben nagyon érdekel,bele is vágok,de pár hét után megunom,és nem foglalkozom vele tovább..Ezért is megy nehezen a nyelvtanulás,vagy a festészet vagy bármi amibe belefogok

- tudok szerelmes lenni,de ha úgy érzem már nem szeretnek,nem vagyok fontos akkor ugyanolyan könnyen ki is lépek a kapcsolatból ahogy belelépte..(1 hónap ismeretség után összeköltöztem a második férjemmel,és 3 hónap után hozzámentem feleségül..gyorsan ment)

- változékony vagyok..Egyszer angyal,máskor ördög..Ilyenkor még tányérokat is dobálok ha tombolni akarok..:)

- eleinte nehezen barátkozom,nehezen nyílok meg mások előtt.

-nehéz eset vagyok...de mégis tudnak velem együtt élni,mert nem unatkoznak mellettem soha..Talán a kétszemélyiségem miatt is vagyok boldog ember..

2011. ápr. 22. 00:11
 2/13 anonim ***** válasza:
28%

én ikrek vagyok és kb. ellentéte vagyok az elsőnek. hogy miért?

Mert a horoszkóp baromság, ez is tökéletes bizonyítéka.

2011. ápr. 22. 00:26
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Nekem van egy fiú ismerősöm, aki Ikrek.

Hát mit mondjak- Ő is kiismerhetetlen.

Kiderült, hogy sokszor hazudott nekem miközben jópofizott. Tettete a szépet a pofámba, közbe meg teljesen másképp gondolta.

Kétszínű nagyon.

Tényleg kiismerhetetlen. Szerintem ő maga sem tudja milyen.

2011. ápr. 22. 00:29
 4/13 anonim ***** válasza:
26%

első vagyok..

Egyetértek a második íróval..A horoszkóp egy nagy baromság..

A barátnőm csak 2 nappal fiatalabb nálam,így ő is ikrek..Ő is teljesen más mint én..Se külső se belső tulajdonságunk nem egyforma..Mégis mindketten ikrek vagyunk..

2011. ápr. 22. 00:31
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
érdekes mert én Ikrek vagyok és kb 95%ban rám is igaz ami az elsőre :)
2011. ápr. 22. 00:48
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
démonok
2011. ápr. 22. 01:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Ketteske:) Nyilván nem olvastad el egyeskét, aki részletes, kimerítő analízist adott önmagáról:) A te helyedben előbb állítottam volna, hogy sok emberre igaz lehet, semmint az, hogy te tökéletesen az ellenéte vagy. Ez nem bizonyíték, csupán az, amit már többször leírtam: Hit, ami olyan erős lehet emberekben, hogy nem akarják a világot teljesen megismerni, csak egy szegmensét, ami leginkább az ő elméjükben létezik. Amúgy jót nevettem a megjegyzéseden, mert ha "valóban" Ikrek vagy-ez is kétségekkel tölt el:), akkor az az Ikrek napjegyű ember, aki nem fejleszti önmagát és nem indul meg a tudás felé, az nagyon felületes, felszínes emberré válik, onnan szemlélni a dolgokat pedig....:))))))
2011. ápr. 22. 11:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Ikrek napjegyű embereket csak úgy fogod megismerni, hogy bemutatkozik itt az összes:))) Egy ilyen napjegy megközelítés csak általánosításhoz vezet. Van Ikrek, aki szociálisan jó helyzetbe született bele, van, aki szegény, van, aki hajnalban született, van, aki éjjel-még sorolhatnám. Így mind másképp alakítják az életüket. Egy-két dolog azonban végigköveti mindegyik életét, előbb-utóbb meghatározó lesz számukra a kommunikáció, a kapcsolatteremtés, ez lételemük. ezért lesz sok Ikrek napjegyűből színész vagy politikus.:)))))J.F.Kennedy, Kádár János, Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor mind Ikrek napjegyű:))))/volt. És mennyire mások! A pályaválasztásukon azonban érdemes elgondolkodni:)))) Aztán itt van egyeske, aki milyen sok információt akart magáról átadni:) A húgom Ikrek napjegyű, de! Ő megcélozta a tudást, betekintett a matéria (igen, az Ikrek inkább a matériához kötődik) világába a hétköznapokon kívűl, de a teológiába is, mert szertné az egészet megismerni. Összetett dolog ez:)))
2011. ápr. 22. 11:38
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat :)

am hát igen nem mindneki hisz a horoszkópban csak azt nem értem h aki nem hisz minek keresgél ilyen témákban?

2011. ápr. 23. 13:03
 10/13 anonim válasza:

édesanyám ikrek, ő nagyon pozitív ember, mindenkire nyitott, ám sokszor kihasználják.nagyon megbocsájtó, és mindenkinek ad egy új esélyt, ha elront valamit.

a többi ikrek ismerősömről is hasonlóakat tudok mondani.

2011. ápr. 24. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!