Mit gondoltok az Ikrekről?
Mit gondoltok az ikrek csillagjegyű emberekről?
Mindent szeretnék tudni róluk!
Én ikrek vagyok..Vannak jó és rossz tulajdonságaim..Ha kívülállóként kéne engem nézni akkor nem élnék magammal,mert elég megpróbáltató feladat..Legalábbis a volt és mostani férjem is azt mondja,hogy soha nem tudnak igazán kiismerni,és soha nem tudják,hogy mikor milyen hangulatom lesz.
Jó tulajdonságaim
- jó hallgatóság vagyok
- vidám
- okos,mindenhez hozz tudok szólni,és jó beszélgető partner vagyok
- örökifjú..fiatalos
- ha szeretek valakit akkor szívből szeretem
- Tisztelem/becsülöm azokat az embereket akik fontosak nekem
- tudok örülni az apró dolgoknak is..Ha kapok egy csokit olyan boldog leszek mintha gyémánt gyűrűt kaptam volna...
-az utolsó filléremet is oda adnám a barátomnak ha segítenem kell
- nem vagyok minta szülő..Nincs kórházi tisztaság a lakásomban(de rend van csak nem steril rend) mert inkább fogócskázom a fiammal vagy a könyvekből várat építünk..
Nem vagyok egy konyhatündér,de egy jó pizzázásra bármikor rá tud venni a család..A fiam ahogy mondja olyan vagyok mint egy nagy gyerek,és én vagyok a tökéletese szülő
-sokat nevetek
-imádok "világot látni",imádok újat és újat megismerni
rossz tulajdonságaim
-Lusta vagyok
-haragtartó
- bár jó hallgatóság vagyok,de egy kicsit pletykás is
- könnyen megsértődöm,de könnyen békülök is
- Ha bántanak vagy azokat bántják akik fontosak nekem akkor kimondottan szurkálódó,rosszindulatú tudok lenni
- sajnos felszínes vagyok..Mindig van valami ami kezdetben nagyon érdekel,bele is vágok,de pár hét után megunom,és nem foglalkozom vele tovább..Ezért is megy nehezen a nyelvtanulás,vagy a festészet vagy bármi amibe belefogok
- tudok szerelmes lenni,de ha úgy érzem már nem szeretnek,nem vagyok fontos akkor ugyanolyan könnyen ki is lépek a kapcsolatból ahogy belelépte..(1 hónap ismeretség után összeköltöztem a második férjemmel,és 3 hónap után hozzámentem feleségül..gyorsan ment)
- változékony vagyok..Egyszer angyal,máskor ördög..Ilyenkor még tányérokat is dobálok ha tombolni akarok..:)
- eleinte nehezen barátkozom,nehezen nyílok meg mások előtt.
-nehéz eset vagyok...de mégis tudnak velem együtt élni,mert nem unatkoznak mellettem soha..Talán a kétszemélyiségem miatt is vagyok boldog ember..
én ikrek vagyok és kb. ellentéte vagyok az elsőnek. hogy miért?
Mert a horoszkóp baromság, ez is tökéletes bizonyítéka.
Nekem van egy fiú ismerősöm, aki Ikrek.
Hát mit mondjak- Ő is kiismerhetetlen.
Kiderült, hogy sokszor hazudott nekem miközben jópofizott. Tettete a szépet a pofámba, közbe meg teljesen másképp gondolta.
Kétszínű nagyon.
Tényleg kiismerhetetlen. Szerintem ő maga sem tudja milyen.
első vagyok..
Egyetértek a második íróval..A horoszkóp egy nagy baromság..
A barátnőm csak 2 nappal fiatalabb nálam,így ő is ikrek..Ő is teljesen más mint én..Se külső se belső tulajdonságunk nem egyforma..Mégis mindketten ikrek vagyunk..
Köszi szépen a válaszokat :)
am hát igen nem mindneki hisz a horoszkópban csak azt nem értem h aki nem hisz minek keresgél ilyen témákban?
édesanyám ikrek, ő nagyon pozitív ember, mindenkire nyitott, ám sokszor kihasználják.nagyon megbocsájtó, és mindenkinek ad egy új esélyt, ha elront valamit.
a többi ikrek ismerősömről is hasonlóakat tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!