Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szülő - gyermek kapcsolat...

Szülő - gyermek kapcsolat horoszkópra "szabva"?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lehet, hogy hülye kérdés, de engem érdekelne a véleményetek. Most tervezzük a babát a párommal, és én egy kicsit utánaolvastam a horoszkópoknak. Ne értsetek félre, nem a horoszkóp szerint szeretném tervezni a babát, teljesen mindegy milyen jegyű lesz, csak összejöjjön, de kíváncsi vagyok, más hogy viszonyul ehhez a témához. Én bika nő vagyok, és valamiért úgy gondolom, hogy halak babót szeretnék a legjobban, talán az eddigi halakkal való pozitív kapcsolataim miatt :)

Kinek mi a véleménye, tapasztalata, számít(hat) bármit a kapcsolatban a horoszkóp?

Köszönöm a válaszokat előre is :)

2011. ápr. 13. 09:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmit nem számít. A szeretet felülírja a csillagokat :)
2011. ápr. 13. 09:54
 2/8 anonim ***** válasza:
A horoszkópoknak SEMMI jelentősége nincs senki természetére,vagy életére. Az a fontos,hogy egészséges legyen a babád,és jól,okosan neveld.
2011. ápr. 13. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem semmi,de ha úgy érzed,halak legyen,akkor szerintem hallgass a megérzésedre. :-)

sok sikert a kisbabához! :)

2011. ápr. 13. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Én ikrek vagyok, és azt szerettem volna, hogy a babóm is ikrek legyen, vagy rák (mert az apukája az, meg akikkel jól megértem magam:)

Persze úgy voltam, mint te, hogy nem az a lényeg, mert tényleg mindegy, csak összejöjjön, egészséges legyen.

De valahogy mégiscsak úgy sikerült, ahogy akartam: rák lesz.:)

Hallgass a megérzéseidre.

Egyébként lehet, hogy ez a halak nem is a vágyad, hanem már a megérzésed, hogy kb. mikor születik majd :)

2011. ápr. 13. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:

utolsónak: ha ikrek lett volna a babád attól nemjárna dupla családi pótlék.

nemmindegy milyen kitalált csillagjegy alatt születik meg?

úgysincs semmi jelentősége.

2011. ápr. 13. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is izgultam, hogy rák legyen a babóm, az velem (bak) szemben álló jegy pont, de ezen akkor gondolkodtam, mikor már terhes voltam. rák is lett, vele kezdődik a rák jegy és skorpió aszcendens, ami pedig a férjem (bika) szemben álló jegye. Úgy érzem, horoszkópilag is belőlünk lett összegyúrva :D
2011. ápr. 13. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Olyan jegyű babát kapsz, akivel életfeladatod van. Az is lehetséges, számodra lesz tanulás a kapcsolat. Ajándék vagy karma...Majd megtudod, ne agyalj! Én egyetlen napjegyeű gyermektől tartottam, és 7. hónapra születve az az egyetlen, nem vágyott jegyű lett. Nem könnyű, de sok-sok türelemmel oldható a feszültség. Határozd el: bárki érkezik hozzád, elfogadod és szeretetet adsz számára.:)
2011. ápr. 13. 16:11
 8/8 anonim ***** válasza:

A horoszkópokról röviden:

Nos egy nap jegyből nem igazán lehet következtetni.

Minden ember másmilyen:

Egy horoszkóp áll a nap jegyből és még az összes többi bolygóból. és az is fontos , hogy a bolygók mely jegyekben állnak, esetlegesen melyik jegyből van a legtöbb a horoszkópban, mert akkor lehet már az dominál,nem a nap, és az is fontos milyen szöget zárnak be egymással a bolygók, jó vagy rossz fény szögek, és mennyire erős vagy gyenge hatások,és alkotnak e valamilyen alakzatot. és még az is fontos melyik házban állnak a bolygók, ugyanis van 12 ház is és bármelyik jegy bármelyik házban lehet.

Ezt felszínesen nem lehet, ezért is van,hogy sok emberre nem érzi ,hogy illene rá vagy nem érti, vagy hülyeségnek tartja- Egy ilyen elemzés minimum 30 oldal, és állta lába a külsőt, és az eddig megtörtént dolgokat is leírja, anélkül, hogy bármit is mondanál magadról, és abba is betekintést ad, hogy mi lehet veled, ez nem jóslás szimplán annyi, hogy lehet következtetni.

Pár perc különbség is számít egy horoszkópban.Az is fontos milyen nemű vagy, és hol születtél.

Nem lehet egy netes leírással beskatulyázni.

Ha valakit nagyon érdekel, forduljon szakemberhez.

van is egy jobb oldal, ahol lehet olvasgatni.

[link] itt ingyen elküldi neked a baba mama horoszkópot amiből tudsz levonni következtetéseket.

Persze ezzel is sokat kaszál a média, és lehet vele embereket manipulálni, mint mindennel. én 13 éves korom óta olvasok ezekről, ha érdekel járj utána.

Gyenge és erős emberek mindig lesznek. és problémák is ,akármilyen jegyű vagy bárkihez vonzódhatsz és lehetsz is boldog vele.

És az akarat erő fejlesztető, nem kell a csillag jegyre fogni.

Mint a pszichológiában is azért mert pl. pánik beteg vagy, még meggyógyulhatsz, és összeszedheted magad.

Köszi: hogy elolvastátok.

Remélem segített.

Asztrológushoz is,

pszichológushoz, is személyesen érdemes menni.nem teszteket töltögetni, mert mindenki egy összetett egyedi lény.

HA valaki nagyon bizonytalan az még nem egy megérett személyiség szerintem ,mert nem ismeri magát, és így könnyen más pénzéhes manipulatív emberkék áldozata lessz.

2011. szept. 15. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!