Az ikrek nőt hogy jellemeznétek?
Jó haver, jókat lehet röhögni vele, néha hebehurgya. Minden csínytevésben benne van, ha hívják megy szinte bárhova.
Ám kissé önző és gond nélkül megbánt mást, és ez nem zavarja, két hét múlva már nem is emlékszik rá, csak akit megbántott.
Ha fickó lennék, nem választanék ikerek lányt. Gond nélkül váltogatja a pasikat. Egy ismerős ikerek csaj mondta úgy 25 évesen, hogy hamarosan lesz lakása, 30 évesen szül egy gyereket. Kérdem tőle, a pároddal beszéltétek már? Azt mondja, "nem vele". Szerencsétlen srácot meg évekig kihasználta és akkor szakított vele, amikor a srác valami miatt kórházba került. Szóval a legrosszabbkor. Erről ennyit.
De havernak teljesen jó az ikrek nő.
Köszi a válaszokat!
Nem szeretnék általánosítani,de sajnos nekem sincs túl jó véleményem az ikrek nőről(mondjuk én elfogult vagyok, mert a férjem exnője ikrek volt)Nagy dumás,és hajlamos a félrelépésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!