Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Meg fogok halni, akkor hogyan?

Meg fogok halni, akkor hogyan?

Figyelt kérdés

Az én életemnek nincs sok értelme. Skizofréniás vagyok, két éve munkanélkül, nem tudok a barátaimmal beszélgetni, mert sokszor nem tudok viselkedni, amit nem tudok kontrollálni. Hangok mondják, hogy meg fogok halni,de az én életem nem hoz hasznot az embereknek, én is meg fogok halni 2012 -ben? Hogyan?

Tönkre ment az életem, a szerelmem is szegény, és a család kitagadna, ha hozzáköltöznék.

Más sokat gondoltam az öngyilkosságra, de a papámra való tisztelettel ,nem teszem meg.

Csak kihasználok mindenkit, mert máshogy nem tudok élni.

Minek élek én?

2011. márc. 21. 08:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nekem is lehet családom, de nincs. És 25 százalék, hogy a gyerekem is " elkapja". ..sőt, ha a mostani párommal csinálunk gyereket, akkor 50 százalék, mert ő is beteg. Viszont mi legalább jól megértjük egymást.

Úgy beszéltek, mintha a világ nem egymás kifúrásáról szólna. legalábbis egy munkahely.. Én legalábbis folyton ezzel találkozom...

2011. márc. 21. 09:52
 12/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Figyelj, én megértem a problémádat, és ne haragudj, de így az lenne a legjobb, ha nem szülnél....

Bár 15 éves vagyok, tudom, hogy ez számodra mekkora seb lehet...

Elhiszem. Hiszen családot szeretnél.

De ne feledd!

Ott az örökbefogadás lehetősége.

Tudom, hogy sokan nem "szeretik" örökbefogadni "más" gyerekét, ez nekem nem lenne akadály, és nem is lesz:).

Vagy a betegség miatt nem fogadhattok örökbe Babyt?

2011. márc. 21. 10:00
 13/21 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Szoktál blogolni?

Ez szerintem rengeteget segítene, sokkal de sokkal többet mint a gyógyszer....

2011. márc. 21. 10:01
 14/21 anonim ***** válasza:

Kifúrással én is találkoztam,eddig több munkahelyen is.Igen,sajnos erről szól.Én is ezt tapasztaltam,pedig nem vagyok skizo.

Esetleg fogadj örökbe egy gyermeket, így elkerülhető, hogy örökölje .

2011. márc. 21. 10:39
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha valóban diagnosztizáltan skizofrén vagy, akkor bizony gyógyszer, ezzel nem jó viccelni, hiszen ahogy írod, nem tudod kontrollálni, ami teszel. Ez nem a TE hibád, de tény.

Kezeltesd, menj pszichoterápiára IS, hidd el, lesz jobb! És válassz valami olyan életutat, ahol segíthetsz, ahol érzed, hogy szükség van rád, állatmenhelyen, árvaházban, bárhol!!! Gyógyszeres kezelés mellett élhetsz normális életet. A legnagyobb dolog lenne legyőznöd ezeket a dolgokat és sok év múlva visszanézni azokra a jó dolgokra, amik nélküled nem jöhettek volna létre!

2011. márc. 21. 11:08
 16/21 anonim ***** válasza:
Komolyan nem értelek. Itt siránkozol, hogy milyen rossz neked. Nem fogok itt mindenféle kedves dolgot írni, mint a többiek csak azért, hogy jobban érezd magad. Azzal csak saját magadat csapod be, ha ilyenekre vársz. Megértelek félre ne értsd, nem lehet kellemes. Viszont az, hogy tegyél ellene azt meg láthatóan már nem akarod. Senki sem fogja helyetted jóvá tenni az életed. Bármennyire is szarul hangzik állj fel a gép elől, menj el dokihoz, munkát keresni. Ismerkedj, alapíts családot. Ha szülni nem akarsz, akkor nem kell. Ahelyett is van másik megoldás.
2011. márc. 21. 11:49
 17/21 tetris ***** válasza:

Siránkozol, hogy milyen rossz az életed. Na, és vajon ki fogja majd rendbehozni, ha nem te?

A betegségedre van gyógyszer. De magától, a nagy semmitől nem lesz javulás. Tessék elmenni az orvoshoz, és feliratni!!!!! És tessék rendszeresen beszedni!!!!!! Ha az a szer nem jó, mert tompa leszel tőle, akkor az orvos majd ír másikat. Vagy harmaadikat. Amíg meg nem találjátok azt, amelyik a legjobb. Ez a megoldás, nem pedig az, hogy nyavalyogsz. Tessék összekapni magad!!!

2011. márc. 21. 13:48
 18/21 anonim ***** válasza:

Túl pesszimista vagy.

Hasonlóak a problémáim, viszont nem vagyok skizo és nem szedek bogyókat, tehát agyilag rendben vagyok. Mert optimista vagyok és reménykedek, hogy lesz jobb is.

Az öngyilkosság nekem is eszembe jutott már, de akkor előtte elmennék még ide-oda és elkölteném az eddig összespórolt (lakásra nem elég) pénzecskémet. Ám ha erre gondolok, akkor csomó lehetőség eszembe jut és már évekkel elhalasztottam az önhalált, vagyis értelmét vesztette.

Szóval bátran bele kéne vágni egy külföldi melóba és itt hagyni ezt a sz@r magyarországot, igen kisbetűvel. Sajnos az egyszerű embereket nem hagyják élni és ezért szenvedünk. Te skizo leszel, én még tudok röhögni magamon és túlélek, de sokat sírok, ez van.

2011. márc. 22. 23:08
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem vagy skizofrén. Nem is diagnosztizáltak Téged annak. Viszont a családod helyett dönthetnél a Magad életéről, TE SAJÁT MAGAD! Ha nem így teszel, akkor azzal tönkre is teszed az életedet. Ez már látszik is. Állj a lábara, vállalj felelősséget az életecskédért, konfrontálódj akár a családoddal is az Ön Magad életéért. És kezdj el élni. A segélykiáltásodra páran reagáltunk, használd. Mi szurkolunk, megcsinálod!

2011. márc. 23. 15:42
 20/21 anonim ***** válasza:

Mondd meg a hangoknak, hogy húzzanak a pecsába.

Mindenki meg fog halni, ezzel nem sok újat mondtak.

Nem tudom, minek élsz. Neked kell tudni. Találj ki valamit, és csináld. Ha úgyis ott vannak a hangok, kérdezd meg tőlük.

2011. ápr. 11. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!