Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mennyire igazak az általános...

Mennyire igazak az általános (nem napi vagy heti) horoszkópok? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Bak lány vagyok, és úgy veszem észre, hogy a jegy főbb tulajdonságai illenek rám (komoly, hűséges) de egyáltalán nem érdekel a karrier, az előremenetel a munkában. Lételemem a nevetés, a minőségi idő töltése a barátokkal. Egy bizonyos fokig fontos az anyagi biztonság, de a család és a szerelem sokkal lényegesebb.

A horoszkópom karrieristának, ambiciózusnak, földhözragadt, frigid, unalmas embernek ír le.

Pedig soha nem kezdenék párkapcsolatot olyannal akibe nem vagyok szerelmes, csak azért mert elvagyok vele. És ha valakit szeretek, akkor azt nagyon hevesen szeretem. Fontos hogy a párom minden téren kiegészítsen. Szexuális, intellektuális téren egyaránt.

Kezdek közel kerülni egy Szűz fiúhoz, ezért megnéztem egy párhoroszkópban hogy illenénk össze, és azt írta: unalmas, egyhangú lenne a kapcsolatunk.

2011. márc. 14. 18:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is Bak vagyok, gyakran olvasok én is horoszkópokat (újság, net...) Nem vagyok betege :)

Ha pozitív dolgot ír (pl.: siker a munkában, kellemes hétvége a szerelmemmel) akkor azokra odafigyelek és megpróbálom 'megélni'. Ha rosszat ír, azt elengedem a fülem mellett és kicsit jobban összpontosítok mindenre, nehogy baj legyen :)

Az általános leírás nagyjából illik rám, bár sokszor úgy érzem néhány leírás sarkosít én meg valahol a kettő között vagyok :)

Próbálok én is folyamatosan változni, lazább és spontánabb lenni, de rájöttem arra, hogy csak azokért érdemes változni, akik megérdemlik, viszont szeretnek és tesznek a kapcsolatotokért... Bár ők úgy fogadnak el, amilyen vagy, szal' nem is kellene XD

2011. márc. 18. 12:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Tudnék példákat mondani, hogy kb 80-70% igaz! szerintem aki azt mondja ,hogy semmilyen horoszkóp nem igaz (vagyis gondolom nem látott még normálisat), de azért osztja az "ÉSZT" az téved! Nagyjából igaz csak utánna kéne kicsit nézni!
2011. márc. 18. 19:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért hisszük el amit a horoszkópok állítanak, mert megtapasztaltuk. Ez nagyon fontos körülmény! Ön pedig - véleményem szerint - azért nem hiszi el mert, valószínűleg még sohasem látott valódi, részletes, személyre szabott és konkrét kérdésre kidolgozott, komoly, többoldalas horoszkópot.

A horoszkópok igazságtartalmát nem is lehet mások számára bizonyítani, lévén hogy mindig az éppen adott személyről van szó, és csak kizárólag őróla (!) van szó.

Éppen ezért az elítélő véleményt sem lehet komolyan venni saját tapasztalat hiányában. Márpedig az itt olvasott összes tagadó hozzászólás - én úgy látom -, hogy igencsak szegényes személyes tapasztalatokon alapul (pár soros újság rovatok).

2014. aug. 17. 03:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!