Mi az értelme a horoszkópnak? Nekem eddig nem vált be.
Személy szerint nem hiszek a horoszkóp jövő jósló "képességében", de az biztos a számomra, hogy az, hogy milyen jegyben születtél 80%-ban meghatározza a személyiséged alapvető jegyeit. Nekem például 5 közeli barátom is kos, és mindannyian megfelelnek az alap kos jellemzésnek. Ennek ellenére lehet, hogy egy hatodik kos teljesen más beállítottságú, mert vannak kivételek, de ők a kisebbség.
Az újságban lévő napi, heti, havi horoszkópnak pedig semmi értelme szerintem, tényleg olyanokat írnka, amik bárkire igazak lehetnek. A bolygók állása befolyásolhatja a hangulatodat, de a jövőd alakulását nem. a jövődért egyedül te vagy a felelős, te alakítod. A jövendölés bármilyen formája csupán a körülvevő tényezőket határolja be.
Remélem tudtam segíteni...
Ha a bolygók állása befolyásolja a hangulatom, esetleg a viselkedésemet, akkor mi a helyzet a villamosokkal? :P A hold pl. nincs rám hatással, ellenben a lakótársam tévéjétől nem tudok aludni.
És a tulajdonságok között is olyan dolgok vannak, amik bárkire megfelelhetnek, pl. a baknál, vízöntőnél...
Nekem a horoszkópom majdnem mindig bejön :)
üdv
Witch lady
próbáljátok ki hogy direkt másik horoszkópot olvastok el mint a tietek.
ugyanannyira jön be.
általánosságokat ir csak,
amik bárkire igazak.
Írd ide a születési adataidat, és hol, Persze, ha nem tudod hány óra perckor születtél, nem tudok neked segíteni.
Ha valaki nem tudja pontosan a születési óra percét, egy asztrológus be tudja pontosítani, legalább 5 életeseményt kell neki megjelölni. Életeseményeken azt értem, hogy az utánad született testvér, otthon váltás, nagyobb baleset/csonttörés/ diploma párkapcsolat kezdete, esetleg szülés, vagy válás, vagy szeretett személy elvesztése (halála) Ezekkel az adatokkal be lehet pontosítani percre a horoszkópot. Ha be van pontosítva, akkor már lehet értelmét adni a horoszkóp fejtésnek,. Ha rossz a születési időpont, csak hülyeségeket lehet írni. A bulvárlapokban ezért van hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!