Az oroszlán nők tényleg nem tűrik a befolyásolható pancsereket?
Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 14:34
1/9 anonim válasza:
Ez nem a horoszkóptól függ, hanem a személyiségtől.
2/9 anonim válasza:
Egy ideig. Addig, amíg élvezetüket lelik az adott pancser befolyásolásában, de hamar ráunnak. Mondom én ezt, mint egy oroszlán nő. Aztán ki tudja.
3/9 A kérdező kommentje:
Én mint kérdező nyilas vagyok és makacsul ragaszkodom ahhoz ami engem érdekel. Makacsságom miatt nehéz befolyásolni, pár napja egy krisna-hívőt 5 másodperc alatt koptattam le káromkodás nélkül, de nagy hanggal: "MONDOM NEEEM" így.
2011. márc. 2. 15:08
4/9 anonim válasza:
Hát, ezzel a stílussal nem sokra mégy. Az a kérdés, hogy csak az egódat akarod -e fitogtatni, vagy tényleg van komoly szándékod. Egy oroszlán nő előbb utóbb legyűr, de nem harccal és erőszakkal, hanem úgy, hogy észre sem veszed, mikor adtad át az irányítást.
5/9 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz! :D
és én a bak férfi mondom, oroszlán feleséggel 20 év házasság után! :D
egyébként nem is baj, hogy ő irányít, mert többre megyünk, mintha én makacskodnék! ;)
6/9 A kérdező kommentje:
Szándékaim komolyak és csak akkor van az, amit előző kommentemben írtam, ha szükség úgy adja.
2011. márc. 9. 21:51
7/9 anonim válasza:
Akit gyengének érzünk, eltapossuk...akivel nem lehet mit kezdeni, csak nyafog...
FÉRFI KELL! :)
De én ugyan akkor szeretek anyáskodni...szóval mikor-hogy.
Fontos belátni annak, aki oroszlán párt szeretne, hogy el kell fogadnia: az oroszlán a középpont. Ha a keze alá játszik, kicsit teszi a behódolót, akkor nyert ügye van.
Ha ellenszegül akkor csak harc várja...amit az oroszlán igazán tud: vitázni kifulladásig.
De megéri, mert vele királyi párt nyer az ember.
22N-szenvedélyes oroszlán :P
8/9 A kérdező kommentje:
Hááát én valahogy nem tudok nyafogni mert hideg vagyok és érzéketlen.
2011. márc. 13. 20:23
9/9 A kérdező kommentje:
És aki ideges azt idegesíteni kell, aki nyugodt azt nyugtatni. :))
2011. márc. 13. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!