Születési idő pontosítás?
Mi alapján tudják megcsinálni, valaki esetleg megtudná nekem csinálni? (privátban)
Sajnos nincs túl pontos információm róla, szüleim nem tudják, a kórházban meg elküldtek a ... és kíváncsi lennék az elemzésemre, de enélkül nem lehet..
Szüleid hogy-hogy nem tudják? Hol voltak amikor születtél?
Legalább az anyuka ott szokott lenni a szülésnél, na!
Konkrétan mit szeretnél tudni? Melyik percben pottyantál ki?
Miből gondolod hogy ilyen nincsen?
Nem találtam ki.. igaz..
az én anyám nem emlékszik, sőt nem is érdekli..ennyi.. engem érdekelne de kb lehetetlen az egész...
Szia! Sziasztok!
De igen, van ilyen. Egy nő egy kemény, fájdalmas vajúdás közben nem biztos, hogy az órát nézegeti. És csak mostanában divat, hogy a kórházban percre pontosan feljegyzi az orvos. De, ha jól értem, a kérdés nem is az volt, hogy van-e ilyen. :)
Nos, egy jó asztrológus ezt meg tudja neked csinálni. Én sem tudtam pontosan, és anyukám sem tudta megmondani. Az aztrológusom mindenféle fontos életeseményeket kérdezett tőlem, olyanokat, amikre emlékszem pontosan, és abból számolta ki.
Ha akarod, szívesen megadom az asztrológusom számát. Írj prvit, ha érdekel.
Szép estét neked!
ParlanDo
Anyámtól én sem nagyon tudok ilyeneket kérdezni... A saját születési órámat-percemet úgy tudtam meg, hogy a családi fényképalbumot lapozgattam!
Régen divat volt, hogy ilyen díszes "Megérkeztem" nyomtatványra írták be a baba nevét, súlyát, pontos születési idejét. És egy ilyet találtam a fotóalbumban, amire anyám sem emlékezett.
Nincs nálatok is véletlen ilyen?
Amúgy nézegetted már, hogy mi lenne az aszcendensed, ha 6-tól 9-ig beírsz időpontokat?
Pl én mérleg aszcendensű vagyok, de elég közel van a skorpió. Ha félórával előbb születek, az skorpió. Aztán meg nem is tudom hány órán keresztül mérleg van....
Tehát leszűkítheted a kört...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!