Milyenek a kos férfiak?
Barkácsolásban és kreatív dolgokban jól együtt lehet velük alkotni! Vannak jó ötleteik és más ötleteit is figyelembe veszik. Magyarul megfigyelésem szerint EGYÜTTMŰKÖDŐEK.
Egyéb tulajdonságaikról nem tudok biztosat, úgyhogy be is fejezem.
Ja de! Hülye vagyok, a volt főnököm kos volt! Ő olyan őszinte fajta volt és mindenben gyorsan döntött. Nekem jó volt főnöknek.
Kulcsszavakban: kezdeményező, hirtelenharagú, meggondolatlan, türelmetlen, igazságos, őszinte, nem konspiratív, szókimondó, tisztességes, nagyvonalú, nyugtalan, erőszakos (néha), vezető, nem kitartó, lobbanékony. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
üdv
egy kos jegyű csávóka
" Barkácsolásban és kreatív dolgokban jól együtt lehet velük alkotni! Vannak jó ötleteik és más ötleteit is figyelembe veszik. Magyarul megfigyelésem szerint EGYÜTTMŰKÖDŐEK. "
nem tudok barkácsolni, antiszociális vagyok, nem figyelek nagyon másra, együtt működni se szeretek mással.
egyszóval: a horoszkóp a 21.sz legnagyobb baromsága és lehúzása.
Tudod: a kivétel erősíti a ........ vakbelet :)
Milyenek? Mint én: keményfejű, akaratos, határozott, gyorsan dönt, nem szereti az ellentmondást. De tud érzelmes és kedves lenni, ahhoz, akit szeret, elhalmozza ajándékokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!