Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek az ikrek csillagjegyű...

Milyenek az ikrek csillagjegyű férfiak? Milyen tulajdonságaik vannak? Milyen velük együttélni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 09:02
1 2
 11/18 DannyZuko ***** válasza:
El sem hiszem, hogy ekkora marhaságokat írtok le. Ezek mind tapasztalatok és nyilván mindegyikőtöknek volt legalább 300 iker pasija, hogy átlagot vonjon belőle... >:) Az igazság az lesz szerintem, hogy nem a csillagjegyek alapján kell megítélni valakit, hanem ha külső alapján vonzó, akkor meg kell próbálni, hogy belső alapján is vonzó e... Max kidobod... ennyi... Csillagjegy alapján választani... hihetetlen. miért nem mentek táltoshoz, hogy áldást adjon?
2011. febr. 10. 12:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Utolsó:D senki sem csillagjegyek alapján választ párt, csak megosztottuk a tapasztalatainkat :D Nem értem, másoknak ez mért fáj ...én pl. nem hiszek a horoszkópban, de ettől még leírtam mi a tapasztalatom az ikrekkel...
2011. febr. 10. 12:56
 13/18 anonim ***** válasza:

12:18-as.

Azért nem semmi..

"A külső alapján válassz, ha nem jön be kidobod"

Mint valami árut.

Megtettszik, áá mégse jó, fogom azt kidobom?

Inkább megse szólaltál volna te ostoba.

2011. febr. 10. 14:48
 14/18 anonim ***** válasza:

hat pedig a kulso alapjan dont mindenki, hogy egyaltalan meg akarja e ismerni a belso tulajdonsagait is.

es ez nem feltetelezes, hanem teny.

toled idezhetnek, hogy "inkabb be szoltal volna te ..." de az szemelyeskedes lenne

2011. febr. 10. 15:32
 15/18 DannyZuko ***** válasza:
Csatlakoznék az utolsóhoz! Csak azt ne mond te isten verése, hogy nem a külső alapján választasz... Akkor hogyan? Telefonos randi vonalakat hívogatsz, hogy belső alapján ítélsz először? Ha párkapcsolatot akarok fontos a kaszni, mert ha az gagyi, akkor a belső max mint ismerőst érdekel. Jóhogy nem veszed el kvázimódót csak mert jófej...
2011. febr. 11. 08:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Hülyeséget beszélsz.
2011. febr. 11. 15:08
 17/18 anonim ***** válasza:

:)))) ervelesed miszerint "hulyeseget beszelsz" informacioban gazdag, sot amellett, hogy ramutat az agymukodesere annak aki ilyenben hisz, igazan meggyozo.

es mondj egy tanulmanyt, ami alatamasztja ervelesed a lazalmaidon kivul miszerint belso alapjan ismersz meg valakit, es csak utana jon a kulso???

tudom, hogy nem akarsz az internetes ismerkedo oldalakkal jonni, mert ott is a fenykep a minimum...

a horoszkop nevu baromsagon kivul nincs mas ami igy beskatulyazna az adott idoben szuletett embereket belso tulajdonsag szerint, es meg igy is pont 50 % os sikerrel, azaz vagy bejon vagy nem. De ugye ezalapjan megkerdezhetnenk az allatkerti oroszlanfokat is, az vagy ramutat arra h a parom alkalmas hozzam vagy nem...

2011. febr. 11. 17:50
 18/18 anonim válasza:
2-t tudok mondani. Van egy alkoholista és egy normális ismerősöm aki ikrek, szóval sokat nem took monndani. :D
2011. márc. 7. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!