Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos nő, Rák és Bak férfi?

Kos nő, Rák és Bak férfi?

Figyelt kérdés
A kos nőhöz azt írják, hogy a rák és a Bak nem illik hozzá.Nos, az a helyzet, hogy az exem Bak vele 3 évig voltam együtt.A mostani párom pedig Rák ővele 2 éve vagyunk együtt és nagyon jól megvagyunk.Vélemények?
2011. jan. 30. 21:46
 1/10 anonim válasza:
Én kos vagyok a férjem bak. 4 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk:) Nincs semmi baj ezzel!!!
2011. jan. 30. 21:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem is fura volt, hogy ezt írták,aztán mindkettő jeggyel nagyon jól kijöttem.:)Köszi!
2011. jan. 30. 21:55
 3/10 Bretso ***** válasza:
Az a véleményem, hogy aki a horoszkóp alapján akar párt választani, kapcsolatáról véleményt kapni az ostoba.
2011. jan. 30. 21:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem horoszkóp alapján választottam.Sőt nem is hiszek benne, de ez a kérdés egy ideje foglalkoztatott!Köszi kedves utolsó rólad is megvan a vélemény.:)
2011. jan. 30. 22:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia!Én Bak vagyok,az egyik legjobb barátnőm Kos,a régi legjobb barátnőm meg Rák volt!És ők ketten is tuti,hogy jóba lennének,ha ismernék egymást!Hozzám meg azt írják,hogy a Vízöntő nem illik,pedig a legtöbb barátom Vízöntő!Annyira nagyon nem kell ezeket komolyan venni.20/L
2011. jan. 30. 22:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem veszem komolyan csak az egyik barátnőm nagy horoszkóp rajongó és a mai napig nem érti, hogy miért van ez.:)Köszi!
2011. jan. 30. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az agyi érettségen múlik, hogy valakivel jól megvagyunk, vagy sem.

Tételezzük fel, hogy igaz, amit a csillagjegyekről írnak. Gondolom akkor te egy pörgős és tüzes kos vagy. A párod pedig egy megfontoltabb, érzékeny, akár olykor hisztis valaki. A horoszkóp rajongó barátnőd pedig nem érti, hogyan működtök a pároddal?!

Lehet azért jöttök ki, mert a párodnak tetszik a te aktivitásod, nem vágja fejedhez, hogy legyél mindig mellette és hagy némi szabadságot neked, megbízik benned. Neked meg lehet tetszik a párod érzékenysége, esetleg ha megsértődik akkor nem veszekszel vele, hanem megértőn odabújsz hozzá. Vagy hasonlókat tudok elképzelni, így, hogy nem ismerlek. Mindenesetre biztos, hogy agyilag rendben vagytok.

Elképzelhető, hogy valaki a horoszkópjához tökéletesen illő párt keres és talál. Aztán természetesnek vesz minden jót, de nem "dolgozik" a jó kapcsolatért, csak van. Aztán bejön egy vita és jujj... de hisz a horoszkópunk szerint tökéletesen összeillünk, hogyhogy vitázunk...?!

Szóval szerintem a jó és hosszú kapcsolat titka az, hogy ha tetszik valaki és szeretjük, akkor úgy szeretjük, ahogy van és amilyen. Olyan szempontból érdemes a csillagjegyek elemzését olvasgatni, hogy a legfőbb tulajdonságok sokszor (de nem minden esetben) találóak az alanyra és így esetleg hamarabb/könnyebben kiismerhetjük.

Off: Vicces, elsőre elolvasva a kérdésedet azt hittem, hogy kos csaj vagy és egyszerre két pasid van, egy rák és egy bak. :D Aztán elolvastam a kifejtést is. :-))

2011. jan. 30. 23:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm a választ! Igen ez nálunk ugy van ahogy leírtad.Ha nekem van kedvem menni valamerre egyből veszi a kabátját és megyünk(ha csak egy sétáról is van szó).Persze a párom nyugodtsága is rám ragadt.Köszi!!
2011. jan. 31. 14:52
 9/10 Tóth Liza válasza:
Az évek is számítanak, más egy majom kos, más egy sárkány kos, nekem kos pasijaim voltak, a majom szörnyű volt, a kecske szintén, és most egy csodálatos sárkánnyal élek, én bak nő vagyok, és bivaly, ezenkívül az elemek is számítanak, én fém vagyok, ezért a tűzre van szükségem, ez a kosból kapom meg, csodálatos így
2011. jan. 31. 20:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. jan. 31. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!