Kos nő, Rák és Bak férfi?
Szerintem az agyi érettségen múlik, hogy valakivel jól megvagyunk, vagy sem.
Tételezzük fel, hogy igaz, amit a csillagjegyekről írnak. Gondolom akkor te egy pörgős és tüzes kos vagy. A párod pedig egy megfontoltabb, érzékeny, akár olykor hisztis valaki. A horoszkóp rajongó barátnőd pedig nem érti, hogyan működtök a pároddal?!
Lehet azért jöttök ki, mert a párodnak tetszik a te aktivitásod, nem vágja fejedhez, hogy legyél mindig mellette és hagy némi szabadságot neked, megbízik benned. Neked meg lehet tetszik a párod érzékenysége, esetleg ha megsértődik akkor nem veszekszel vele, hanem megértőn odabújsz hozzá. Vagy hasonlókat tudok elképzelni, így, hogy nem ismerlek. Mindenesetre biztos, hogy agyilag rendben vagytok.
Elképzelhető, hogy valaki a horoszkópjához tökéletesen illő párt keres és talál. Aztán természetesnek vesz minden jót, de nem "dolgozik" a jó kapcsolatért, csak van. Aztán bejön egy vita és jujj... de hisz a horoszkópunk szerint tökéletesen összeillünk, hogyhogy vitázunk...?!
Szóval szerintem a jó és hosszú kapcsolat titka az, hogy ha tetszik valaki és szeretjük, akkor úgy szeretjük, ahogy van és amilyen. Olyan szempontból érdemes a csillagjegyek elemzését olvasgatni, hogy a legfőbb tulajdonságok sokszor (de nem minden esetben) találóak az alanyra és így esetleg hamarabb/könnyebben kiismerhetjük.
Off: Vicces, elsőre elolvasva a kérdésedet azt hittem, hogy kos csaj vagy és egyszerre két pasid van, egy rák és egy bak. :D Aztán elolvastam a kifejtést is. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!