Rák férfi és szűz nő?
semmi értelme összejönniük, mert biztos boldogtalanság, szakítás lesz belőle. köztudott tény hogy van összefüggés hogy ki mikor született és aközött hogy milyen jellem lesz, ill. mi lesz a jövője. ezt már a tudomány is bebizonyította.
AZONNAL KERÜLD EL! TÖRÖLJ MINDEN KAPCSOLATOT VELE! JELENTSD FEL ÉS KÉRJ TÁVOLTARTÁSI VÉGZÉST!!!!!!!444négy
Rákos férfi és egy szűz? Hát nem tudom... Aki szűz, az (általában) fiatalabb, előtte az élet, és nem biztos, hogy rákosokat szeretne ápolni
Persze tisztelet a kivételnek
ennyi paraszt választ...
Mindkét jegy érzékeny jegy. Otthon szerető.
Nyugis típusok, türelmesek.
Nekem az exem szűz volt, és nagyon jól kijöttünk egymással.
Igaz kritikusak, és tudnak bántani, de lehe irányítani őket.
Hűséges nagyon.
Harmónikus kapcsolat.
13:25 ösön besírtam, "JELENTS FEL!!!!!44"
úristen...
Van egy nő ismerősöm akivel nagyon jól elvagyunk, remélem összejön köztünk ez a dolog...
Én szűz lány vagyok. Próbálkoztam már rák pasival, de... KÁOSZ!
* Túlságosan érzelmesek, én meg ezt nem bírom. Egy férfi legyen igenis férfi, ne nyáladdzon naphosszat. Legalábbis engem ilyen rákokkal hozott össze a sors.
* Én is aggódós típus vagyok, de a rák... még rajtam is túl tesz...
* Azért emberi lények, mondok róluk jót is; viccesek, jó a humoruk. :)
Utolsó, Szűz lánynak!
Szerintem egy Szűz nőnek pont egy érzelmes férfi való, mert a Szüzek általában nehezen mutatják az érzésiket, és olyan férfi kell nekik akik pont érzelmekkel töltik meg a kapcsolatot, cserébe a Szűz realitást és józan észt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!