Kos [lány] Skorpió [fiú]?
Figyelt kérdés
Lehet köztük valami, vagy csak barátság?2011. jan. 25. 23:55
1/8 anonim válasza:
Én kos vagyok, párom skorpió...soha ilyen harmonikus, és boldog kapcsolatom nem volt még.
20/l
2/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, bár nálunk fordított a felállás (skorpió lány és kos fiú).
22L
3/8 A kérdező kommentje:
És igaz az, hogy a kos inkább a szervezkedő a skorpió pedig inkább csak a háttérbe szorulva tevékenykedik, és ez kihat a párkapcsolati ügyekre is!?
köszönöm az eddigieket de kíváncsi vagyok több tapasztalatra is.;)
2011. jan. 26. 00:07
4/8 anonim válasza:
Nekem volt kétszer is skorpió barátom, hát... Az inkább állandó harc volt, hiszen két nagyon erős akaratú jegyről van szó, de valahogy mindig pont az ellenkezőjét akartuk.
A vicc az, hogy a saját fiam is skorpió :D
5/8 anonim válasza:
Inkább barátság. A skorpiónak túl kicsi a ... Mármint a koshoz képest. Mert az olyan nagy... na...
6/8 anonim válasza:
Én ezt nem vettem észre. Nem kell mindent biztosnak venni, amit a horoszkóp ír. :) Próbáld meg, és majd meglátod, nálatok hogy működik.
7/8 anonim válasza:
Harmonet párhoroszkóp remekül leírja,írd be google-ba,és kielemzi.Általában a kos-skorpió kapcsolatuk nem hosszú életűek,mert sok vita és indulat van köztük,nehezen jutnak dűlőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!