Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos bika aszcendenssel?

Kos bika aszcendenssel?

Figyelt kérdés

Ha konyítassz hozzá...

18/L

2011. jan. 19. 18:48
 1/8 Bretso ***** válasza:
50%
Vannak ilyenek, pont olyanok, mint bármilyen más ember. Ennyi alapján nem lehet megítélni egy személyt. De majd jönnek utánam, rájuk hallgass, sőt párt is úgy válasz, gyerekednek úgy csinálj testvérkét, ajándékot úgy adj, és a legfontosabb betegesen hidd el a heti horoszkópokat!
2011. jan. 19. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Sajnos a kos bika aszcendenssel egy rettentő rossz párosítás. Igazából nincs esélyed az életben semmire. Szerintem ugorj a vonat elé, úgy mindenkinek csak jobb lesz.
2011. jan. 19. 20:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Ha én tudok normálisan válaszolni más kérdésekre, neked miért nem sikerül?

Legalja vagy.

2011. jan. 19. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Pedig teljesen normális választ kaptál. Nem kell, hogy örülj neki, de a csillagok megmondják az igazat. Akár tetszik, akár nem.
2011. jan. 19. 20:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Normális válasz? Nesze gyöksi: menj és ugorj le a hídról. :)
2011. jan. 19. 20:30
 6/8 anonim válasza:
még egy elborult agyu idióta.
2011. jan. 19. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne a vonat elé ugorj, mert akkor sokan elkésnek majd a munkából miattad, meg a mozdonyvezetőnek is elveheted az étvágyát.

Amúgy meg kizárt, hogy működjön egy hozzád hasonló agyhalott k@rvával bármi is.

Úgyhogy a másik érdekében, bele se kezdj!

2011. jan. 20. 01:19
 8/8 anonim válasza:

Nos én egy normális válaszoló leszek. Bárgyúságnak tartom ugyan a horoszkópokat, hiszen a bennük hívő embert tudják befolyásolni. Nem azért nem sikerül vmi, mert már a horoszkóp is azt mondta, hanem azért, mert ugyan azt mondta, de pont ezért vagy hozzá sem kezdesz, vagy negatívummal, félve...

Mindenesetre én bika, a férjem kos, a lányom kos, a fiam vízöntő. Csodálatos családunk van, ugyan vannak néha feszültségek, de ezeket nem a horoszkóp hozza. A lényeg h tudjatok egymáshoz alkalmazkodni és mindent meg tudjatok beszélni.

2011. febr. 10. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!