Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a skorpió pasik?

Milyenek a skorpió pasik?

Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 12:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csípősek.
2011. jan. 15. 12:36
 2/12 anonim ***** válasza:

Apám skorpió, állandóan szórakozik, csalja anyut. Egyszer volt egy skorpió barátom, mint utólag kiderült, ő se volt hűséges, napokig volt távol otthonról, független, de jó humorú ember. Nagyon jó volt vele a szex.

Ettől függetlenül a legjobb barátnőm skorpió.

24/L

2011. jan. 15. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Olyanok mint én. :)
2011. jan. 15. 13:21
 4/12 anonim válasza:

rendesek.Mint én, s persze szerények is:D

Viccet félretéve van akire nagyon jól ráillik a skorpió jellem van akire meg véletlenül sem.

Amúgy öntörvényüek, nagyon tudnak szeretni, kevés ember van akivel szemben meghátrálnak de én megtettem a barátnőmért, rá is faragtam..de ellentétben a fentebbi tapasztalataival én nem csaltam meg.

2011. jan. 15. 13:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Szexmanias, nem egy csaladcentrikus, kisse onzo es a huseg nem az erosseguk,engem most keszult megcsalni, csak lebukott.Altalaban jokedvu, nagyszaju, de kritikus masokkal. Addig ostromol,amig meg nem kap, de amint biztonsagban erzi magat, kalandozik.
2011. jan. 15. 13:43
 6/12 Bretso ***** válasza:
59%

[link]

Olyan mint a baloldali!

2011. jan. 15. 13:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát ha magamból indulok ki, akkor csúnyák, lusták, és hűtlenek is :(
2011. jan. 15. 14:24
 8/12 anonim válasza:
Utálatos,nagyképű büszke dög!A pasim az és már nem birom vele.
2011. jan. 15. 14:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Pont olyanok, mint én :D Én a helyedben vigyáznék velünk :D Viszont ha megszeretett, akkor a csillagokat lehozza neked az égről.Ha viszont ellaposodott egy kapcsolat, akkor az idegesíti. És ha nálad nem tudja feléleszteni a tüzet, akkor keres máshol...

19/f

2011. jan. 15. 21:35
 10/12 anonim válasza:

Pont olyanok, mint az összes többi. Illetve pont ugyanannyira különböznek is mindenki mástól, mint egymástól.

Most viccen kívül, tényleg azt gondolod, hogy jobban befolyásolja valaki személyiségét az, hogy éppen mely csillagok voltak láthatóak azon a napon, amikor született, mint az, hogy mi történt vele a születése óta?

2011. jan. 21. 04:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!