Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hal nő és bak férfi mennyire...

Hal nő és bak férfi mennyire illik össze? És a hal nő és a nyilas férfi?

Figyelt kérdés
Amugy mi illik egy hal nőhöz?:)Csak kiváncsiságból:)Elöre is köszönöm a válaszokat
2011. jan. 14. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk? Próba, szerencse!
2011. jan. 14. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Semennyire. A halak elpusztulnak szárazföldön, a bakok pedig megfulladnak a vízben.
2011. jan. 14. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
SELLŐ ÉS KECSKE.Egyik kukacot eszik a másik füvet.Külön konyha,már nem is jó...xdxd..Ne ez alapján ítélj.
2011. jan. 14. 17:07
 4/5 anonim válasza:
100%
A hal jegyű nőhöz a skorpió ffi illik.
2011. jan. 14. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

nezd, ez pont olyan mintha azt kerdezned:

EGy harmadik keruleti lakos mennyire illik ossze egy 11 keruleti lakossal

az emberek ilyen tomeges tulajdonsagjegyekkel torteno megbelyegzese nyilvanvalo ostobasag. Ugyanez a helyzet a horoszkopnal is.

Emberek vannak, erzelmek vannak, bogarak vannak, rogeszmek vannak.

EZeket vagy kezeli az ember vagy nem. Mindegy, hogy vizonto, ikrek vagy fakutya a masik jegye.

es igen en is olvastam a horoszkopomat rendszeresen, es mindig megnyugodtam, hogy tenyleg igaz. egeszen addig hatassal is volt ram, amig egyszer asztrojegy nelkul olvasta fel a baratnom a horoszkopot, es magamra igaznak ereztem( kiderult teljesen mas jeygrol van szo) sot ma ha letakarod a leirasokban a csillagjegy nevet, mindegyikben( tobbsegeben biztosan ) talalsz olyat ami igaz rad is.

(es igen egy masik kerdesre irtam egy hasonlot. Az pont ugyanilyen butuska kerdes volt)

2011. jan. 14. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!